iremosa Bebeğim 3 aylık bir süredir mukuslu kaka dikkatimi çekiyor. Alerji belirtisi olduğunu okudum bugün itibariyle süt ürünlerini kesip diyet uygulayacağım. Benzer durum yaşayan var mı?
gzdeylcn iremosa doktorunuza danışmadan bir harekette bulunmayın bence bazen üşütmeden de kaynaklanabiliyor
butterflyy_ iremosa bizimse dığdumuzdan beri öyleydi neredeyse 4. Ayda kanlı kana şeklinde devam etti diyet verdi doktorum kaka testinde de çıkmıştı 5. Ay da aynı şekilde devam ediyor
Daissyrm butterflyy_ yumurtayida kesin onada olabilir hatta tukettiginiz gıdalarda eser miktarda olması bile etkiliyo
sevgialya butterflyy_ bizim de diyete rağmen o şekilde yumurtayı da kestik biz diyette kaçak olmaması lazımmış ondan kaynaklı olabiliyormuş
butterflyy_ iremosa Bana verdiği liste buydu canım zaten ben de alerjik bireyim domatese fındığa alerjim var onları yemedim hiç
bussyy1710 butterflyy_ butterflyy_ benim de fındığa falan alerjim var demek genetik geçişli bu alerji işi bebeğimin de alerjisi var ben de diyetteyim daha tam neye olduğunu çözemedik
Merva96 sevgialya bizdede mukus köpüklü gürültülü kaka ve en son kanlı mukuslu kakaya dönmüştü. Alerji diyetisyeni ile ilerliyorum şükür iyi gidiyor tavsiye ederim. Bebeklerimizin sağlığı için görüşmek isterseniz görüşün
Bebegim38 iremosa her bezde mi ben ara ara rastlıyorum sadece dikkatimi tahin yediğim günler olduğu çekti, bir de serum fizyolojikle temizleyince sanki oluyor bağlantısı var mı bilmiyorum
Merva96 nurrr126 ismi ecem tuğba özkan instagramda alerjidiyetisyeni olarak aratırsanız çıkar. Memnunum.