sezer2022 muhendisanne2019 evet hemşire arkadaşım hamile kaldı,, doktoru binde 1 ihtimal sana geldi demiş 🤷🏻♀️
muhendisanne2019 sezer2022 ay şaka gibi yaa😭çevremde o kadar çok binde bir var ki inşalalh onlardan biri olmam
Kizlarimbenimcanimmm Bir sene oldu doğum yapıp baglatali duzensizlik vardır doktora gidin benim de asla gününde gelmez 5 gün önden gelir
muhendisanne2019 Kizlarimbenimcanimmm teşekkürler canmn erken de olsa geç de olsa sıkıntı Allah yardımcımız olsun
Tubasahra muhendisanne2019 Kesinlikle öyle benim sağlığım ve olacak bebeğim için artık tehlike arz ediyordu o yüzden kim ne derse desin pek umurumda değil.Zaten geç bile kaldım 4 tane cocuğum var.😁😁Daha ne yani rabbim olanlara sağlıklı ömür versin.Rabbim bakabilecek olup isteyene nasip etsin.
muhendisanne2019 Tubasahra çok iyi düşünmüşsün canım rabbim biliyor kalbimizi olanlara sağlık huzur versin inşalalh
pinkooo_02 muhendisanne2019 sanmıyorum ama yinede bir test yapıp rahatlatın icinizi çevremde 1 kişi hamile kalmıştı tüpleri bağlı olduğu halde fakat 10 sene sonra kendiliğinden açılmıştı
hnnl muhendisanne2019 bende spiral prezervatif geri çekilme kullanıyorum gene korkuyorum izin verse kordon bağlatırım