sahin629_ İyi geceler sevigili anneler aranizda gözünü lazerle cidiren varmidir acaba surec nasil ilerledi sonrasinda ne gibi zorluklar oldu
153s34 sahin629_ ablam yapmsti. İlk gunler cok zorlandi, goz yanmasi ve kaşinmadan dolayi ama sonrasi missss. Hem artk daha guzel goruyor hem gozluk takmiyor ☺️
OncedenGurme sahin629_ 1 ay önce çizdirdim. Lens kullanmak kolay, alıştım filan diyordum ama yok yani değilmiş. Çok memnunum
drkrd sahin629_ zorluğunu bırak sonrasındaki rahatlığı paha biçilemez valla iyiki yaptirmisim yerinde olsam zorluğuna hiç odaklanmam
Faymer sahin629_ ben 5 yıl önce yaptırdım ilk günler zordu sonrası kolay çok iyi görmeye başladım ama son 1 yıldır tekrar gözlerim bozuldu bulanık görmeye başladım tekrar çok üzgünüm 😔niye böyle oldu bilmiyorum
sahin629_ drkrd aonrasinda goz kurulugu oluyo ve tekrar derece de yukselme oluyo diyolar oldu mu sizde de
sek_kahve Faymer kaç yaşında çizdirdiniz acaba? Bir de çizdirdiğinizde ne kadar süredir numara değişmiyordu?
gayesen 3 sene sonra göz numaram arttı tekrar gözlük kullanıyorum. Göz kuruluğum var 3 sene oldu hala damla kullanıyorum. Makyaj yapınca gözlerim kızarıyor. Keşke yaptırmasaydım
Qunqnir Ya tam bu başlığı açacakken karşıma çıktı ❤️ tecrübelerden ben de yararlanmak isterim. Lensten gözlükten çok bıktım çok istiyorum yaptırmayı
sahin629_ Qunqnir bir kesim cok rahat iyiki yaptirmisim diyor diger kesim keske yaptirmasaydim diyor kisiden ksiiye degisen bir surec sanirsam🙂