DevosMom Merhabalar oğlumda Sleepy bionatural bez kullanıyorduk ciddi anlamda tahriş ve pişik yaptı, maldır mavi pakete geçtik daha yeni yavaş yavaş düzeliyor. Fakat pişik için önerebileceğiniz çok etkili bir krem var mı acaba?
tuba2323 DevosMom Mustela kullanabilirsiniz sonrasında mustela pişik önleyici krem de kullanın. Uzun süre bez bağlamamaya çalışın altının açık kalması daha çabuk iyileştirir
Seastar DevosMom Pişikten korktugum için prima premium care den baska bez kullanamadım cunku diğerleri ıslak kalıyor ve hafif kızarıklık yapıyordu.Mustela almıstım cok ıse yaramadı.Sudo daha cabuk kızarıklık aldı.Biraz daha kuru tutab bır krem.Pişikten korumak ıcın de bepanthol baby kullanıyorum arada.Ama sık sık bez degıstırmek en iyi koruyucu😌
JollyBaby DevosMom Benim bebeğimle de pişik vardı yaklaşık 3 5 gündür. Hametan aldım öneri üzerine dışı mavi olan. 1 gün içinde toparladı çok şükür geçti neredeyse
renzey48 DevosMom bebeğime ilk gün kullandım pişik yaptı sleepy çok kötü bence ya Molfix pure soft tavsiye ederim
DevosMom tuba2323 biraz altını açık tutmayı deneyim o zaman üşür diye korktuğumdan çok açık bırskmak istemiyordum ama dediğiniz gibi yapayım hava alır en azından
DevosMom Seastar prima için çok olumsuz konuştu çevremdekiler ben de ilk denemek için Sleepy almıştım. İyi ki stoklamamışım diyorum boşuna almış olurdum cidden molfixe iyi gelmezse goon veya prima deneyeceğim artık. Bepanthol kullanıyordum aslında pişik önleyici ama fayda etmedi bize bir de sebamed veya mustela deneyeceğim pişik önleyicide.. Sudocrem aldırdım bebek mağazaları kapanmadan çok iyi geliyormuş öyle yorum okumuştum doğmadan önce ama çok kimyasal var içinde dediler almamıştım o yüzden. Şimdi aldırdım valla deneyeceğim çiş veya kaka yaptığında çocuk kıyameti koparıyo kıpkırmızı oluyo ağlamaktan
egekulk DevosMom benim çocuğum hiç pişik olmadı ama 3 beş markası denedim en çok primayı sevdim sleepy çişi sürekli olarak sızıntı yaptı moltixte kalıbında bir gariplik var 2 numara sıktı 3 numara büyük geldi ve kakasını taaa sırtına çıkardı primaya geçtim hem kalıbı rahat hemde poposu kuru kaldı en ufak bir kızarma bile yapmadı pişik kreminde mustela kullandım
DevosMom JollyBaby sudocremi bugün deneyeyim yarın olmadı onu alırım bir de eczanede vardır değil mi o bebek mağazalarında görmedim hiç
JollyBaby DevosMom Evet eczaneden aldık biz bu kadar kısa zamanda etki edeceğini tahmin etmezdim. Yeğenim de geçen pişik olmuş kanamis hatta o kadar kötü diyordu kardeşim çok ağlıyordu yavrucak. Onun pişigini bile hametan geçirmiş öyle demişti
Itsmymom Biz yenidoğan döneminde hatta 1 yaşındaki bebeğimde bugüne kadar hiç ciddi pişik sorunu yaşamadık sadece diş döneminde piştiği oldu poposunu her kakadan sonra yıkayıp kurulayıp sudokrem sürdüm geçti. Ama geçen hafta bebeğim bağırsak enfeksiyonu oldu ve ishaldi. Maalesef pişik oldu ama öyle böyle pişik değil hiç görmemiştim bu halde kıpkırmızı popo arası popo üstü pipi bacak arası çocuk bırak bez bağlamayı üstüne oturamıyor yürürken ağlıyor doktora götürdüm üç tane krem verdi karıştırıp sür dedi yaptım geçmedi kantaron yağı sür dediler yaptım geçmedi 20 yıllık zeytinyağı buldum krem yerine geçer sür dediler geçmedi diğer bilinen pişik kremlerini saymıyorum bile. Tesadüfen bir tanıdığım anne sütü sür dedi tamam onuda yapayom dedim nasılsa var bizde bu. Kıpkırmızı popo ertesi gün pembeye döndü ve akşama kalmadan geçti. Gerçekten Mucizevi bişey anne sütü. Denemenizi tavsiye ederim
DevosMom renzey48 gerçekten berbat ya Sleepy iyi ki stoklamamışım. Islak mendil izotonik sulu olanı mı diyorsunuz
renzey48 Bir de ben yaz diye hep kendim yıkadım ıslak medil kullanmadık hep kare pamuk ve su şle temzilemiştim uzun süre. Kışa geçince artık yine molfixin yenidoğanlara özel ıslak medili var onu aldık hala da onu kullanıyorum ıslak medil olsrak 7.ayına girdik. Yıkayıp kurulayıp zeytinyağı sürüyordum hep Kanterun yağımda kullandım şükürler olsun olmadı pişik.
eylulkuyatsil Makyaj pudrası sür canim hemen geçiriyor bı komşum demişti inanmamıştım daha kotu olur diye düşündüm sonra bı gün kendisi sürdü o gün içinde iyilestigini fark ettim elinle biraz çıkartıp sureceksin kızarıklık gorukmicek şekilde sur gecer
Turnaaaa DevosMom 29 günlük bebeğim resmen pişikle doğdu. Sleppy ile başladım sonra bim bezine geçtim en son prima mecburen. Krem konusunda da doğduğu andan itibaren mustela kullandım olmadı sudocreme geçtim o da olmadı kayınvalide aklına uyarak kantaron+ zeytinyağı sürdüm sürmez olaydım. İyice azıttı.günde 30 bez kullandım resmen hiç bekletmedim bir gün boyunca altı açık da beklettim.. en son çare Bugün çocuk doktoru hamazinc krem verdi günde 2 kere onu sürüyorum aralarda sudocrem ile devam ediyorum prima ile devam. Sabahtan akşama fark etti ilk yangıyı aldı gbi. Allah yardımcın olsun..
heyytt DevosMom Benim bebeğim hastanede yatmıştı antibiyotikler yüzünden pişik olmuştu daha öncesinde hiç yaşamamıştık. Tek tavsiyem ne kadar içeriği çok temiz olmasa da sudocrem. Pişik geçince de bepantol pişik önleyici kremi öneririm.
DevosMom heyytt Bepanthol hiç fayda etmedi bize sebamed deneyeceğim, sudocrem aldım bakalım inşallah geçer