Meri-Mel Mnkksercem Trend yolda görmüştüm bir iki tane onun dışında karşılaşmadım hiç beklim belki güzel fikirler gelir 🤗
Uykusuzhergeceeee Atssssss000 çocuğun beyni niye yıkansın Allah aşkına. Kadın sabah akşam dini eğitim vermeyecek herhalde.
Atssssss000 Uykusuzhergeceeee dini egitimden once beyinsel gelisimi ve motor becerileri gelmiyor mu ben mi yanlis biliyorum acaba? ve bu bebek daha 8 aylik farkindaysaniz.
Uykusuzhergeceeee Atssssss000 Annesi onları da düşünür siz merak etmeyin. 8 ay evet dini eğitim için erken ama verdiğiniz tepki garip.
Atssssss000 Uykusuzhergeceeee asil bu post cok garip. annesi egitiminden once dini oyuncak soruyo farkindaysaniz.
Atssssss000 cokkasmabeabi din beyin yikiyor demedim farkindaysaniz. cocugun beynini yikamayin dedim bu ikisi cok farkli ve burda 8 aylik bir bebekten bahsediyoruz
Uykusuzhergeceeee Atssssss000 Eminim ingilizce öğrenmesi için oyuncak sorsaydı aynı tepkiyi vermezdiniz
Menessasmom Atssssss000 bende arada bi fark göremedim çocuğu dinimizle büyütmenin şimdiden bişryler aşılamanın nesi yanlış ? Güzel ahlakı öğretmeye çalışmak gibi düşünün ? En güzel yapıyor bütün gün kuran okuyup namaz kılmaya zorlamayacak aşılamaya başlayacak en güzelide bu bir MÜSLÜMAN için
Aybirkorunbe Saçma sapan işler yine bırakın çocuğu rahat düzgün oyuncaklar ile oynasın yaşı geldiğinde öğretir yaparsınız ya ne insanlarsınız
strongmother6 Mnkksercem motor gelişimini destekleyen beyin gelişimini destekleyen şeylere teşvik edici şeylere yönlendirin büyüyünce zaten öğrenecektir
Deletedmom_79 Uykusuzhergeceeee evet o yüzden bence post aksine hizmet etmeli. Önce bilişsel gelişim😌
Mariamercedes Uykusuzhergeceeee Doğru bi karar.Ülkemizde gereksiz bir sürü arap var.İngilizce bilmiyor çoğu.Öğrensin lazım olur 👍 Hatta biz de öğrenelim🤔
Sarahh Mnkksercem 8 ay eğitim için çok erken. 7 yaşından başlasanız daha iyi, çünki dinimiz 7 yaşına kadar çocukları rahat bırakın ne isterse yapsınlar , oynasınlar diyor. 7 yaştan sonra eğitim verilmeli 😊
superkahramanbiranne Sarahh 4 yaşında hafız olan padişahlar var. 7 yaşında namaza alışmasını söylüyor. sure dua 5 yaşında ezberlwmeyw başladım bn daha erken bile ezberlenir
Maka_Paka Sarahh Yanlış bilgi vermeyin. Dini sorumluluklardan bahsediliyor orda. Namaz, oruç vs. 7 yaşına kadar bir çocuk bir çok güzel ahlakı edinmeli. 3 yaşında çocuğun algıları mükemmel derecede açılır
Atssssss000 Mariamercedes evet dogru ben simdiden kizima elini duyu organlarina ellerine ayaklarina goturup ingilizcesini soyluyorum 😊 zaten boyle bir ulkede mecburen dini ogrenir ama ingilizcede cok geri kalir😅
Atssssss000 Menessasmom arkadasim siz iyi misiniz ya😂 ben demiyorum cocuk dini ogrenmesin ama suan cocugun kafasi bosken pardon cocuk diyorum daha BEBEK once motor gelisimi beyinsel gelisimi egitici oyuncaklar gerekir bunu profesörler bile bas bas bagirarak soyluyo ya😂 aşılamak icin cok cok erken kim ne derse desin sabaha kadarda tartisirim yeter biraz okuyun ogrenin kendinizi gelistirin bu cocugu dualar kuran kurtarmiycak beyinsel gelisimi kurtaricak ileride.