Noname21 Yaklaşık 3 senedir yasmin kuşlanıyprum ben 18 gündür bitmeyen bir adetim vardı lekelenme şeklinde devam ediyordu bugün bir doktora gittim Doğum kontrol hapı endometrium u inceltmiş bırakmam gerektiğini söyledi Kullananlar haberiniz olsun
Hazal-askin sahrabalam2 rahim duvarı incelemesi demek bendede olmuştu. Normal dedi doktor hap bırakılinca duzelirmis kendiliğinden bende 3,5 sene Yasmin kullanmıştım.
Noname21 Seydameva yani işte normal kalınlıkta olması gerekiyormuş normalde doğum kontrol hapları biraz inceltiyor ama fazla incelmiş
Birkullanici Noname21 haplar iğneler vs vskadının korunduğu tüm yöntemler kadına zarar veriyor. En iyisi erkeğin korunması
Reyhan34 Noname21 o hap lanet olsun sadece 2 ay kullandım adetim yoğun olurdu benim parçalar düşerdi rahatlardım 7 ay prezervatif korundum ek bunu kullandım şişirdi davul oldum yoğun akan kanım damla şeklinde geldi karnım davul gibi gezdim bıraktım hapı adetim eskisi gibi yoğun geldi aktı rahatladım karnım indi düz oldu şükür prezervatif devam daha kullanmam
pozitifanne06 Reyhan34 yasmin bana da çok yan etki yaptı 3 ay kullandım kilo kıllanma aşırı duygusallık adet düzensizliği yaptı. Daha da başka dkh kullanmaya korkuyorum bu yüzden.
kimbumadam Noname21 Dip bilgi geçiyim kızlar D kontrol haplarını sadece tedavi amaçlı kullanın Hele ki 2.bebek düşünüyorsanız hiç kullanmayın
benuykukadiniyimm Noname21 merhaba. Bende 6 Aydın bu hapla korunuyorum saati saatine hep düzenli kullanırım. Dün sonuncuyu içtim. Bugün olmam gerek adet ama hala olmadım. Sizinde böyle düzensizlikler oluyor mu ?
Noname21 benuykukadiniyimm ben ertesi gün adet olmadım hiç ¾ gğn sonra olurdum prospektüsünde de öyle yazar Olursunuz yani mutlaka
benuykukadiniyimm Noname21 3-4 gün sonrada olsam hani 7 gün ara veriliyor ya ben adet olduğum günden mi başlamalıyım 7 gün saymaya yoksa bugünden itibaren saymaya başlamalı mıyım peki ?