elifbuse06 Kızlar hangi bölüme randevu almam gerekiyor. Bebeğimin en nabızından baktığımda sadece ortopedi ve Travmatoloji var yetişkinler için mi acaba bilemedim bilgilendirir misiniz beni
Tgc9 elifbuse06 Çocuk hastalıkları polikliniğine randevu aldık rutin kontrol olduk doktorumuz bi kağıt verdi ultrason bölümüne gidip oradan randevu aldık
Minel-inannesi elifbuse06 yenidoganda degilde 2 aylikken cocuk doktorumuz kalca ultasonuna yolladi bizi sonuc biraz sıkıntılı cikti diye ortopediye yonlendirdi.
Bguler elifbuse06 çocuk bölümüne randevu aldım bende doktor yönlendirme yapacak sağlık ocağındaki hemşireler zaten 2 aya kadar verebiliyorlar ultrasonu şimdiden gidin doktora dedi
arasardaannesi Deletedmom_79 cocuk sağlığı ve hastalıkları yanı cocuk doktoruna randevu alıorsunuz o kalça ultrasonu ıstıor kagıtla ultrasona gıdıp gun alıyosunuz
gamzekuzeyege Tgc9 O zaman bu aralar randevu almamız gerekiyor hemen yapmazlarsa ayı geçirmememiz lazım
Tgc9 gamzekuzeyege Evet öyle yapın derim biz randevumuzu 15 gün kadar erteletmek zorunda kalmıştık tam 3. Ayına girmişti bebeğim 2,5 ayı geçmemesi gerekiyor diye bilgilendirdiler
seher60 utkummm çok erken hatta hemen 2 aylıkken bile değil 75 gün falan tam ideal. Belli olmaz yani gitseniz de ölçüm çıkmaz bence
Tgc9 utkummm sanmıyorum en az 2 aylık olması gerekiyor bildiğim kadarıyla en doğrusunu doktorunuz bilir o yönlendirir
gamzekuzeyege seher60 Çocuk doktoru yönlendiriyormuş ilk çocuğum olduğu için çok bilmiyorum teşekkür ederim