mervebb Kızlar 3 aylık bebegim var ve bayramdan sonra sunnet yaptirmam istiyorum 4.5 aylik oluyor yapanlar varmi gecmi kaliyorum acaba yada yaptirip bu surecte neler yaşadınız ?
Alpinannesi1_ mervebb bende senın gıbı 4 aylıkken yaptıracaktım doktorum 3 aylıkken yaptır hemen dedi ozmn dönecek vs rahat durmaz bu sefer sunnet yeri ıyı olmaz dedi ve daha çok küçük olduklarından ne olduğunu anlamıyorlar üç aylıkken
queenmom_ mervebb 4 aylıkken yaptırdım daha erkende yaptırabilirmişim aslında ben zor olur diye korktuğum için bekledim oğlum dönüyordu yaptırdığımızda ilk sadece 3 kez çişini yaparken ağladı ertesi gün tamamen eski haline döndü köpük bardak önermişti doktorumuz döndüğü için sürekli bardak kırılıyordu çift koymama rağmen kırılsa yamulsada ağlamıyor bebiş 3 aylıkken dönmeden yaptırsam olurmuş
aybikreis mervebb 7,5 aylıkken yaptırdım klips yöntemiyle. Dönmeye başlaması sorun olmuyor. Bez varken bardağa gerek duymadık, klips çıkınca bir iki gün bardak kullandık. İlk çişinde ve sonra 1 2 defa ağladı 10 güne tamamen iyileşiyor
Alpinannesi1_ Tabi sen bılırsın ama bence sımdı yaptırmaya çalış bebegın donme becerısı kazanmadan ve max 3 gün sürüyor ıyılesmesı zaten bır hafta sonra tamamen bıtmıs oluyor
gulsahbolat Benim bebeğim 3 buçuk aylık ve iyi ki yaptırmışım diyorum büyüdükçe zorlaşıyo süreç ilk çişi zor oluyo
byzamirac Bende bir şey sormak istiyorum bizde cumartesi sünnet olduk da bardak koydunuz mu ne kadar koymam gerekiyor
Hlmylmz byzamirac biz eve geldik koyduk yani neyi bekliyorsun yaranın üstünü bezle bile örtme direk bardak koy yaranın iyileştiğini anlıyorsun zaten koymuyorsun
queenmom_ byzamirac 10 gün koy dedi koydum aslında iyileşti bir hafta bile sürmedi ama doktorumuz devam dedi vardır bir bildiği diye koydum çok hareketli sıyrılma olmasın dedi zaten 2 günde bi fotoğraf atıyorduk
Aslansmommmm Hlmylmz bardağı nasıl koydunuz acaba bebeğim 3 buçuk aylık acısı yok biliyorum ama beze yapışıyor sürekli krem sürüyorum ve kremde bu sefer yarayı geç kurutacak diye korkuyorum aysklarını sürekli oynatıyor dönmeye falan çalışıyor bardak kayar diye aklım çıkıyor korkuma koyamıyorum nasıl koyduğunuzu açıklayabilir misiniz
mervebb Bizim yogunbakim surecimiz oldu sonra vurusten yattik derken doktor simdi yaptirma havalar iyi olsun oyle dedi anlamadim ya kafam karisik tek basima evde bakabilirmiyim bilmiyorum
rumi96 mervebb 2 gün önce yaptırdık bizde . 2 aylık bebeğim. Kaç günde iyileşiyor acaba ? Bardak koyuyoruz ama kucak istediği için zorlaniyoruz
Alpinannesi1_ mervebb yo hayır olmadı sunnet olduğunu bile anlamadı sadece ılk cısını yaptığında ağladı okdr
Habibebcr rumi96 hiçbişey koymayın doktor krem vermiştir bezinin içine kremi sürün ve kapatın kremle çabucak iyileşecek korkmayın 2 aylıkken bende yaptırdım hiçbişey koyma dedi doktor 5 gün 1 haftaya acısı geçiyo ve iyileşmeye başlıyor tamamen
ollaluna7 mervebb 4 ay 7 günlüktü yaptırdığımızda gecikmeden iyi ki yaptırmışım ilk gün biraz ağladı ama ertesi güne bir şeyi kalmadı doktorun verdiği kremleri bol bol sürdüm her gün günde 3-4 kere ılık sabunlu su yapıp içine oturtup yıkadım karton bardak kullandım 15 güne nerdeyde tamamen iyileşmişti
Hlmylmz Aslansmommmm kız bardağı dik koyduk her bez değiştirmede bardak değiştirdik yani bardağın ezildiğini anladıysan değiltşr krem tabiri sür ağrısını alır hemde iyileştirir üzerine bez örtmüştü kaldırdık bardak koyduk bardağı kes kesilmiş taraf ete gelmesin
ozgec Aslansmommmm karton bardagı ortadan kes dırek koy beze degdırmez kremıde bocala demıstı doktor bıze