cansuhifa Merhaba anneler, oğlum 2 haftalık doğumdan 2 gün sonra sarılığı 9.76ydı şimdi 8.09 kilo alımıda normal emzirme + mama veriyorum sarılık yüzünden ama geçti diyemem ne yapmam gerek 😞 ne zaman geçer
esrasnl cansuhifa biz 30 günlükken anca geçmeye başlamıştı. Sarılık 12 ydi. Sarılık bebek beslendikce geçen bir durum..sıkmayın canınızı . Mama meme besleyin gitsin
marsaresarel cansuhifa merhaba hic korkmayin bizim 2.5 aylikken bitti tamamen. Kan uyusmazligimz vardi ve anne sutu uzamis sariligimiz vardi kan temizse ve yukselmiyorsa sorun yok. Sadce bol bol emzirmeye devam edin mtlaka gunde 2-3 kerede mama destegi verin emzirme saatiniz 2 saati gecmesin ne kdr beslenr cis yaparsa oyle atiyorlar.
cansuhifa Deletedmom104 en geç üç saate gece çok zor oluyor onada elimden geldikçe uyanmaya çalışıyorum
cansuhifa sevimailesi Emziriyorum zaten kilo alımı dediğim gibi çok şükür erkek bebek olunca mı bilmiyorum 🥺
Deletedmom104 cansuhifa Daha sık beslemeye çalış Uyanmasa bile çorabını çıkar ayağının altına hafifçe vur zaten acı hissetmezler pek ordan Saatte biri geçirmemeye çalış. Hatta kolik değilse memeden ayırma damla damlada olsa emsin
moonlight__ Sarılık 3 ay sürebiliyor. Gayet normal canım. 2 saatte bir besle. Aman ihmal etme. Uyandır. Ayaklarını sık burnunu sık altını aç uyandır. 3 ay sürebilir. Bizim ki 3 ay sürdü. Doktorumuz normal dedi uzamış sarılık dedi
muhendis__anne Ben sık sık emzirdim 2 saati beklemiyordum ağladıkça emziriyordum çok şükür sarılık olmadan atlattık o süreci
marsaresarel cansuhifa geciyor takma dicemde bende takiyordum herkes sari bu cocuk dedikce artik sinirim zipliyordu sonra takmamaya basladim gectide bi baktim cocuk bembeyazmis megersem:)sizinde gececek hic kendnizi uzmeyin:)
Semanurrr1221 cansuhifa istediğin şekilde hareket et senin çocuğun bu. Mama takviyesi de yap onlar konuşur konuşur susar
ftslbs cansuhifa elestirilere kulak asmayin bunlari diyen de bir anne ne ayıp sütü gelmese mama verecek mecbur cok şükür ki böyle bisi var emmeyen çocuğa alternatif besleyebilicegimiz birsey olabilir bunlar cok bilirler siz cocugunuz icin en iyisini bilirsiniz.