Tugciko Rina markalı ürünü kullanıyorum. Taşınabilir .Şarj edilebilir 3 başlıklı gayet güzel memnunum. Hatta şu an indirimde 530₺ ye almıştım şu an 460₺ ye düşmüş.
Saadetasil dertanasiyimyaben meraba bende almayı düşünüyorum içine normal suda koyulabiliyormu yada siz içine ne koyuyodunuz
dertanasiyimyaben Saadetasil Ben hiç su ile kullanmadım ya Sterimar Baby sıkıyorum ya da 0,9’luk izotonik sodyum klorür çözelti (serum) alıyorum eczaneden şırıngayla 5 ml ya da 8 ml çekip içine koyuyorum. Temiz su olduğu sürece su da konulabilir sanırım
Candy_88 mirayada-sevda ayrıca başlık satılıyor trendyol ve hepsiburadada.. ben 2 tane yedek aldım her halükarda zamanla tıkanıyor yavaşlıyor buhar çıkışı diye
Minik_annecik Alparslan98 bize doktor o küçük taşına bilenlerin çok etkili olmadığını söylemişti en iyisi ömrün marka galiba ama başka modellerde iş görür bence eğer alabiliyorsan büyük makinelerden almalısın daha kuvvetli olduğu için daha iyiymiş doktorumuz o bir sektör ama çok işe yaramıyor derine inemiyor demişti tercih sizin tabiki
Bir-prens-annesiii Sulennn doktor ilaç yazıyor ve hangi sıklıkla kullanman gerektiğini de doktor belirliyor
Esraprm Alparslan98 kesinlikle nimo marka öneririm. Hem taşınabilir, hem küçük ve sessiz. Bir süre sonra uyanıkken yapmakta güçlük çekiyorum çoğunlukla sessiz olduğu için uyurken veriyorum ve daha çok faydasını görüyoruz
Bebegimveben1_ Alparslan98 nexus usb li kullanıyorum şarjlıya göre daha uzun ömürlü ve hiç yer kablamıuor aynı zamanda sessiz ve usb li olmasına rağmen çok hızlı veriyor havayı
ddyvzz Alparslan98 nimo aşırı aşırı memnunun taşınabilir kaliteli bir cihaz trendyoldan bakabilirsin araştırabilirsin
Ygzbebis Alparslan98 araşturmalarım sonucu kompresörlü seçtim yakınlarımda uzun süreden beri kullanıyor hiçbir şey olmadı taşınabilire güvenmiyorum ben yine sizin tercihiniz.. Wohler kompresörlü nebülizatör almıştım 6 ay oldu memnunum şuan hepsiburadada şubat indiriminde 600tlden 509tl ye düşmüş
Neslimmmmm Alparslan98 doktorların hepsi kompresörlü öneriyor.Omron marka kullanıyorum bende memnunum.
Pinpony Alparslan98 rina var bende en ucuzunu almıştım diğerlerine göre yarı fiyatıydı ne olabilir ki dedim ve aldım en fazla bi tane daha alırım ve bisey kaybetmem dedim . Gayet de memnunum 1 sene oldu taş gibi