Lavinyaa1 flora823 ses derecesi nasıl evde var korktuğu için yaptırmıyor uyurken bu markayı yapmayı düşünüyorum
Mefat Alparslan98 merhabalar bende omron marka var hiç kullanılmadı isterseniz uyguna verebilirim. Elimizde varken bı yakinimiz hediye gönderdi.Bu yüzden satmayı düşünüyorum.
nescafebagimlisi Alparslan98 https://m.n11.com/urun/nimo-hnk-nbl-s-kompresorlu-nebulizator-1773684 bunu kullanıyorum çok memnunum
Sulennn Merhaba biz de covid olduk. Kızımın hırıltısı geçmiyor. Araştırma yapıyordum çok faydalı oldu önerileriniz. Nasıl kullanılıyor gece verilebiliyor mu? Ne sıklıkla kullanacaksınız? Fikir verir misiniz?
nescafebagimlisi Sulennn içersine doktor ilaç veriyor hırıltısı için falan onu koyup bebişe tutuyorsunuz kaç kere vermeniz gerektiğini doktor söylüyor zaten 😊 hırıltı ve bronşitten 4 gün hastanede yattık devamında da evde buharla devam ettik geçti şükür
Usnac4559 Sulennn doktor tavsiyesiyle alınıyor canım astım ilaçları veriliyor iki yaş altı bebeklerin öksürüğü için kafalarına göre nasıl kullanıyorlar acaba
Bir-prens-annesiii Sulennn doktor ilaç yazıyor ve hangi sıklıkla kullanman gerektiğini de doktor belirliyor