naynini Biprensannesig Nexus larda, baş kısmı var. Menfez kısmı uzun kullanımda iyi de bakım yapılmazsa tikanabiliyor. O sebeple yedek başlık bulundurmanızı öneririm😊
Lavinyaa1 flora823 ses derecesi nasıl evde var korktuğu için yaptırmıyor uyurken bu markayı yapmayı düşünüyorum
Lavinyaa1 flora823 merhaba aldım ben nexus çok güzel. Aklıma takılan bir şey var şimdi şarja taktım 3 mavi ışık yandı geri söndü şarj alıyor mudur? Sizinki şarjdayken sürekli yanıyor mu ışıkları
okumuss Alparslan98 Direct Nexus taşınabilir olandan almıştım. Görüntüsü aynı kamera gibi, küçük çantaya atmalık ve sessiz çocuk uyurken bile yapabiliyorsun. Şarjlı olması da ayrı bir avantajı tabi
SweetMom__ okumuss sessiz çocuk uyurken bile yapabiliyorsun. Şarjlı olması da ayrı bir avantajı tabi Kuzum uyku iken verilmez yazıyor yanı doğru mu?
Uraz2704 Nexus taşınabilir kullanıyorum hem bebeklere hemde büyüklere başlığı var sessiz çalıştığı için bebeğim korkmuyor.
oznur06unlu aseladaz uyanıkken pek tutturmuyo genelde uyuduğu zaman burnuna ve ağzına gelecek şekilde yakinlikta koyuyorum
okumuss SweetMom__ Çocuk pediatri uzmanı Muhammet Mesut Nezir Engin’in instagramdaki bir videosunda bu konuyla ilgili bilgi veriyor. Özet olarak verilebileceğini söyledi.