kanalizereis AdaBebekAnnesi benim orkidem kurumuştu çiçek falan da yapmıyordu. Birisi 2 haftada bir toprağına muz püresi koy dedi. Yaptım ve orkidem hem kendine geldi hem çiçek açmaya başladı. Deneyin bence çok işe yarıyor
BuzluLatte AdaBebekAnnesi orkide bakımı sanat resmen. Öncelikle orkide filtrelenmiş güneşi sever. Yani sıcağını hissetmecek ama o bol ışığı alacak. Saksısı şeffaf hatta plastik olacak. Altında bol bol delik olacak, birkaç tane de yanlarında. sulama günün erken saatlerinde veya aks yapilacak Yazin ayda bir yapraklarina sprey ile şu püskürtülerek hafif akşam esintisinde havalandırılacak. sulama saksının üstünden olacak Çeşme altında bol bol sulanacak sular alttaki ve yandaki deliklerden akacak. Yazın 7-8 günde bir kısım 20 günde bir ideal. çokta sevilip öpülecek. ve yerleri değiştirilmeyecek. Sevgiyle büyütün 🌸 Bunlarda benim bebeklerim
AdaBebekAnnesi BuzluLatte Maşallah ne kadar güzeller🧿 Bebekle kendime o kadar dikkat edemiyorum vallahi artık benimkiler biraz şansa kaldı 😂🥰
MnkKrtl AdaBebekAnnesi muzu suda bekletin bi gece onun suyuyla sulayın çok iyi geliyo hemde çoşturuyo fazla fazla açıyo orkide hatta bitün çiceklere uygulayabilirsiniz