tgbmhr Asafemir kortizonlu krem kullanmadan ve antihistamik surup vermeden geçmez malesef kremler sadece nemlendirmede başarılı tedavide geçerli olmuyor
tgbmhr Asafemir öncelikle 15gün tüm alerjen maddelerden uzak durmalısnz sizde bebeğinizde daha sonra cutivate merhem ve zyrtec şurup kullanmanz lazım merhem 3 gün gece gündüz 3 gün sade gece sürülecek ardından locoderm adlı krem 2 haftada bir koruycu tedavi olarak devAm. 10 gün bouunca yarım ölçek akşamları zyrtec içirmeniz lazım doktoroda gitsdniz aynı bu tedavi yöbtemi uygulayacak
Asafemir tgbmhr gittiğimde farklı ilaçlar verdi 4 gün kullan olmazsa dşyet dedi başka doktora çıkıcam inşallah teşekkürler
Busraa15 Asafemir mustela stelatopia geçiriyor çoğunlukla atomik ciltler için olan bide onun şampuanını alın sık sık yıkayıp sürekli nemlendirin geçiyor ama neyin tetiklediğini bulmanız lazım bizim ki yumurta mesela bana kalırsa kortizonlu krem kullanmayın dediğim şekilde geçmezse öyle kullanın
Asafemir Busraa15 mustelanın stelatopia kremini aldım trendyoldan doğduğundan beri şampuanı mustela. Deterjanı unibaby onu değiştiricem organik alıcam bugünde doktora göstericem
Yesimgulcakir Asafemir canım bu alerrjı , öncelıkle hemen diyete geç eğer mama içiyorsa acil alerjı doktoruna gıt laktozsuz mama versin, sende kırmızı et, balık , süt ürünleri, yumurtayı kes çok geçmiş olsun
Asafemir Yesimgulcakir sağol canım deli gibi kaşıyo yavrum doktora gidicez hemen kestim hiç bişi yemiyorum :( sağolasın
Areliko Asafemir birkaç gün yedirme kes bakalım düzelecek mi vücudu hatta bi süre yedirdiğin herseye ara ver anne sütü yada mama hangisi ana öğünse onu ver
Asafemir Areliko mama meme gidiyoruz sadece sebze püresi vercem banada diyet verdi aerius diye şurup verdi bide
Cansu_cinar_alp Asafemir bizim yumurta bugday pirinc elma kerevize alerjsi var encokda yumurtaya belki yumurta yapmis olabilir kac aylik bebeginz ben mesela bunlari kendm de yesem bebegim kizariyo ek gidaya gectik 2 ay oldu hala devam ediyo alerjimz ne yedirecegimi sasirdm
Asafemir Cansu_cinar_alp 8 aylık sizin kaç aylık ? Olabilir hepsini kestim bi sebze püresi vercem brokoli havuç pırasa patates bide mama meme gidicez banada diyet verdi bide aerius diye şurup verdi 10 gün kullanılcakmış sonra kontrole çağırdı
Cansu_cinar_alp Asafemir bnim de ayin 10nda 8 olcak 4. Aydan beri alerjisi var insallah gecer doktormz 1 yasnda hafifler dedi yada gecer tamamen dedi insallah gecer yasini bekliyorm
Edissmom Aynı şey benim bebeğimde de vardı yayıldıkça yayıldı tüm vücuduna kuru kuru oluyordu heryeri süt yumurta et alerjisi çıktı kortizonlu kremler ilaçlar kullandık diyet yapıyoruz ikimizde geçti çok şükür alerjisi olan besinleri yediğimde yine oluyor çok dikkat etmek lazım sıkı diyet şart