Asafemir resimag.com/p1/1476ebbb0b3.jpeg sağ taraftaki kabarıklık oluştu boyun altlarını kaşıdı kan tahlilinde çıkmadı bişey iyi alerji mamaları var mı
Fadimr Asafemir alarji gibi görünüyor similak on alerjik benekler için maması var öncelikle süt ve süt ürünlerini kesmelisin en çok alerji onda görünüyor çünkü
Kvsr07 Asafemir Asafemir canım çok geçmiş olsun evet alerji gibi görünüyor. Ama doktorlar daha iyi bilir bence yumurta olabilir verdiklerinden. Bizimde atopik dermatit imiz var. Yumurta akına yuksek oranda alerjimiz var yumurtaya biraz daha dikkat edersen iyi olur diye düşünüyorum. Ama kesinlikle dr a görünmelisiniz. Acil şifalar canım
Nuripekduru Asafemir alerji olabilir öncelikle doktora gösterin kanda çıkmaz dene yanılma yapacaksınız diyet yani mamayı doktor verecek zaten ayına alerji durumuna göre geçmiş olsun yavruna
Yesimgulcakir Asafemir canım bu alerrjı , öncelıkle hemen diyete geç eğer mama içiyorsa acil alerjı doktoruna gıt laktozsuz mama versin, sende kırmızı et, balık , süt ürünleri, yumurtayı kes çok geçmiş olsun
Asafemir Areliko yoğurt yumurta muz bebe bisküvisi tavuksuyu çorba keçiboynuzu pekmezi labne peynir ve similac mama yiyo 8 aylık sebze veriyorum bide başka bişi vermiyorum
Asafemir Mervebugra07 egzama başlangıcı dedi ama kortizonlu krem alerji damlası verdi 4 gün kullan dedi kullanınca geçti bi daha başladı
Cansu_cinar_alp Evet alerji gibi gozukuyo bnm bebegimde atopik egzemasi var bi kac gidaya ne yedi neyin yaptiginu biliyormusnz
Asafemir Cansu_cinar_alp yumurta yoğurt muz labne bebe bisküvisi sebze keçiboynuzu pekmezi tavuk suyu çorbası başka bişi vermedim bu zamana kadar
Cansu_cinar_alp Asafemir bizim yumurta bugday pirinc elma kerevize alerjsi var encokda yumurtaya belki yumurta yapmis olabilir kac aylik bebeginz ben mesela bunlari kendm de yesem bebegim kizariyo ek gidaya gectik 2 ay oldu hala devam ediyo alerjimz ne yedirecegimi sasirdm
tgbmhr alerjik bebek annesiyim bunlar egzama canım bebeğine ne yedirdin ne zaman bu tepkiler oldu yeni gibi durmuyor baya kurumuş görünüyor
Asafemir tgbmhr dün yoktu canım bugün oluşmaya başladı yoğurt labne muz bebe bisküvisi ıhlamur verdim
Asafemir Kvsr07 yarın tekrardan gidicem doktora :( sağol canım . Mustela atopik cilt için krem aldım işe yarar mı sizin kullandığınız bişey var mı
tgbmhr Asafemir kortizonlu krem kullanmadan ve antihistamik surup vermeden geçmez malesef kremler sadece nemlendirmede başarılı tedavide geçerli olmuyor