esmerinadioya rozeriin valla benim aile hekimim düzenli yaptırdığım zaman en etkili yöntem iğneler demişti Emzirdiğim için aylık iğneyi önerdi ama yinede prezervatif kullanıyoruz + geri çekilme Bunlara rağmen olursa artık vardır Allah ımın bir bildiği derim 😂
rozeriin esmerinadioya bende ilk iğnemi yaptırdım hapı takip edemiyorum diye ama ikisini de kullanmayı düşünmedim değil 🙃😄
queen_bee rozeriin 3 aylık iğne çok etkili. 2bucuk senedir sadece onunla korunuyorum ve Bi kaza yaşamadım. 😊Adeti tamamen kesiyor o kötü sadece
EsEle queen_bee ben de yeni başladım iğneye adeti kesti iki aydır ama böyle bel kasık ağrısı oluyor ara ara sizde de oluyor mu hamilelik olma ihtimali yok ama korku oldu bi;)
sagopakajmerap rozeriin niye vücudunuza zarar veresini ya eşiniz korunsun nedir bu çektiğimiz of of. O iğne be hapların etkisinden korktuğumdan kullanamadım hiç
Rwerdst incibal yumurtalıkları baskılyarak yumurtlamayı engelliyor. Zaten iğnenin korunma yöntemi bu şekilde.
queen_bee rozeriin iğneyi yaptırdığınız ssürece hiç adet olmuyorsunuz. 2 buçuk senedir olmuyorum. İğneyi bıraktıktan ne kadar sonra olurum onuda bilmiyorum 😃
rozeriin queen_bee aa oda kötü ya ben öyle olduğunu bilmiyordum yani belli bir süre sonra olurum diye düşünüyordum
queen_bee Yarim_Kilo_Kiyma şu zamana kadar memnundum ama değiştiricem artık. Adet olmadığım için çok sinirli bir insana dönüştüm😊iştahta açıyor, kiloda aldım biraz, başka yola başvurmam gerekiyor artık🍒
queen_bee Tosbikkkk çoğunluk aynı, kadın doğum doktoru da söyledi, iğneyi yaptırdığın sürece adet olmayacaksın diye. Bazı insanlarda da tam tersi sürekli ara kanamalar oluyormuş. Vücuttan vücuda değişiyor galiba 🍒
Yarim_Kilo_Kiyma queen_bee Yani bana çok mantıklı gelmedi açıkcası. Fıtrat olarakta biraz ters geldi. Yani nereye kadar adet olmayı engelleyecez ki!
rozeriin hnnl ikinci çocuktan çok korkuyorum düşünmüyorum yani ama ikisi hormonları mahvedermis dediğiniz gibi