Brkrk yasam-arya-mom valla bebeğim ilk doğduğunda elit home kullandım ama lekeye pışt diyip yanından geçip gidiyo bence 😂 sonra babyme aldım e bebekten allahım bu nasıl bir mucizedir. Bebeğimin 2 aylıkken yaptığı kaka lekesi aylarca, defalarca kez yıkanmasına rağmen çıkmadı sonra babyme ye yatırdım tek bir iz dahi kalmadı. En büyük kurtarıcım oldu kaka lekelerinde. Geçen gün yine taşmalı bir kaka durumunda eşim zıbındaki kakayı gidermek için yıkamış ve zıbın kaka rengine dönmüştü. Attım babyme nin içine hooop direk bembeyaz yeni alınmış gibi oldu. Kendim üretmiş gibi övüyorum valla
Brkrk 153s34 toz olanı kullanıyorum, leğenin içine çamaşırları koyup üzerine kaynar su döküyorum, üstüne 1-2 yemek kaşığı deterjandan döküp leğeni çevirip çalkalıyorum zaten köpürmeye başlıyor ve direk lekeler çıkmaya başlıyor, 1 gece bekletiyorum
buseatesch Yagmur0507 30 derece yaziyo 40 derece yaziyo bebek kıyafetlerinde kaynar suyu dökünce sorun olmuyormuş çekme falan yapmıyor mu merak ettim bende baby me nin deterjanindan sipariş edicemde kaynar su çekme yapar diye korktum edemedim daha
Yagmur0507 buseatesch yo hiç çekme olmadı zaten sadece leke kısmına kaynar su döküyorum sonra 30 derecede makinede yıkıyorum
Merveyb yasam-arya-mom sonett marka toz leke çıkarıcı var sıcak suda bekletince eski lekeleri bile çıkarıyor
Oglusum5357 Yagmur0507 e bebegın leke çıkarıcısını nasıl kullanıyorsunuz renk olarak ayırıyormusunhz bn de aldım bebegım ek gıdada geçen hafta açık renklılerını koydum sabahtan akşama bekletıp makinaya attm çıkardığımda hepsi çamaşır suyu deymıs gbı beyaz beyaz leke olmuştu
Yagmur0507 Oglusum5357 aaa bende hiç öyle olmuyor valla her renge kullanıyorum da Baby me toz olan dmi dediğiniz
Oglusum5357 Yagmur0507 evet o. Baya övüldüğü ıcın aldım. Demek ıstedıgım renklılerle beyazları berabermı ıslıyırsunuz ayrı mı ya da açık renkler vs bır kez kullandm öyle olunca daha da kullanmadm ıkı paket duruyor
Brkrk 153s34 https://www.e-bebek.com/baby-me-toz-leke-cikarici-p-bae-20054 e bebek linkini gönderdim daha garanti olur
Brkrk 153s34 https://www.e-bebek.com/baby-me-toz-leke-cikarici-p-bae-20054 e bebek linkini gönderdim daha garanti olur