yasam-arya-mom Kızım 3 yaşında her kıyafeti lekeli boyalı . Birsürü şey denedim asla çıkmıyor . Ne olur yardımcı olun . Yepyeni kıyafetler Sürekli kirli görünüyor . Sinirden yakıcam hepsini yoksa
Zlm yasam-arya-mom roossman da halı için ucu fırçalı bı leke çıkarıcı var ben onu kullanıyorum bütün lekelere iyi geliyo Dr. Bechmaan markası
Asyaveannesi04 yasam-arya-mom Elite home hepsiburadan alıyorum 2 lt sıcak suya 2 yemek kaşığı koyup kıyafeti içine basıyorum 1 gün bekletiyorum ertesi gün yıkıyorum her lekeyi çıkarıyor eski lekeleri bile çok memnunum benim kızım da 25 aylık ve kendisi yiyor herşeyi çilek lekeleri, tüm boya lekeleri hepsi çıkıyor
Yagmur0507 yasam-arya-mom e bebeğin toz leke çıkarıcısının çıkaramadığı leke görmedim şimdiye kadar ben
yasam-arya-mom Asyaveannesi04 ya onu denedim ilk küçük paket alıp yeni birkaç lekede memnun kaldım sonra gidip büyük paket aldım ama sonraki lekelerimi asla çıkarmadı hatta biraz fazla bekletince kıyafeti deldi
avokadosever Yagmur0507 ya ben onun fısfıslısını aldım ama pek işe yaramadı. Acaba nasıl kullanıyorsunuz?
Oglusum5357 Yagmur0507 e bebegın leke çıkarıcısını nasıl kullanıyorsunuz renk olarak ayırıyormusunhz bn de aldım bebegım ek gıdada geçen hafta açık renklılerını koydum sabahtan akşama bekletıp makinaya attm çıkardığımda hepsi çamaşır suyu deymıs gbı beyaz beyaz leke olmuştu
Yagmur0507 avokadosever tozunu kıyafete döküyorum kaynar suyu üzerine döküyorum ve yarım saat bekleyip makineye atıyorum ( baby me markası )
buseatesch Yagmur0507 30 derece yaziyo 40 derece yaziyo bebek kıyafetlerinde kaynar suyu dökünce sorun olmuyormuş çekme falan yapmıyor mu merak ettim bende baby me nin deterjanindan sipariş edicemde kaynar su çekme yapar diye korktum edemedim daha
Asyaveannesi04 yasam-arya-mom sıcak suda eritin deterjanı öyle kıyafeti koyun yani su biraz ılık olsun çok sıcak olunca deliyor evet bende öyle bir hata yaptım bebeğim ilk doğduğundan beri kullanıyorum her lekemizi çıkardı o olmasa ne yapardım bilmiyorum😅
Asyaveannesi04 ilon görsel nasıl ekleniyor bilmiyorum ama elite home toz leke çıkarıcı yazınca çıkıyor
tarcinlikahve yasam-arya-mom bingo klorsüz çamaşır suyunu deneyebilirsiniz ben renklilere de kullanıyorum bir şey olmuyor🌸