etuerk Hanımefendi bu benim ikinci çocuğum çocuk yapmanın sorumluluklarını vs bilebilecek kadar tecrübem vs var sizin o söylediklerinizin bende bilincindeyim merak etmeyin çocuğa vereyim her gece uyku ilacını o uyusun oh bende gerim gerim uyuyayım derdinde değilim fakat 10 dk uyanan bir bebeğiniz olsun birde 3 yaşında sizden sürekli ilgi ve beklentilerinin karşılanmasını isteyen öğrenme çağında başka bir yavrunuz öyl konuşalım birde kimsenin hayatı birbiri ile eşit şartlarda değil önce ben iyi olup sağlığımı korumalıyımki yavrularıma bakabileyim yetebileyim.Umarım benim asıl sıkıntımın her iki yavrumada yetebilmek olduğunu anlamışsınızdır.Burada herkes birbirinden destek almak tecrübelerini bir diğer anneye yardımcı olmak adına paylaşmak için var keşke seni ne bu kadar yordu arkadaşım die bir sorsaydınız bu kadar yükselip kendi annelik tecrübenizden Ahkam kesene kadar herkesin evladı farklı olduğu gibi hayat şartları , evlatlarının beklentileri ,kendi sağlık durumları bunları önce göz önünde bulundursaydınız.Sizde bir annesiniz başka anneye yapmaya çalıştığınız bu piskolojik zorbalığı hiç yakıştıramadım.Sevgiler.