aydaberra37 benim bebeğim de uyumaz sallanma bağımlısıydı. Arabada asla uyumaz ve çok ağlardı bu yüzden hem şoföre panik hem kendini harap ediyordu, memleketten dönecekken yola çıkmadan doktora götürdüm o aralar biraz mızmızdı da çıkmadan halledeyim dedim. Devlet hastanesindeki doktor onu yazmıştı . İçeriğini detaylıca inceledim, damla yanlısı da değildim çok çektim ama yolculukta veririm dedim güvenli yolculuk yapalım diye. Yine ayağımda salladım yine çok ağladı yine sakinleşmedi ama 3 saat uyudu toplamda bölük börçük. Bizim sorunumuzu çözmedi. İstanbula döndük Medicalparkta canımız doktorumuz Miraç Ergen’e götürdüm herşeyine detaylıca baktı nörolojiye bile gönderdi içimiz rahat etsin diye o kadar bi uyumamazlık düşünün.. geceden sabaha 20 kez uyanırdı en az. B12 düşüktü onu tedavi ettik uyku ve beslenme saatlerimizi düzenledik. Tek sorun neymiş biliyor musunuz? Desteksiz uykuyu öğrenmesi.. şuan hala destekle uyuyor ama eskisi gibi değil sabırla azıcık azıcık yapa yapa önce kucağımda mayıştırıp sonra yatağa bırakıyorum yanına uzanıyorum elimi tutmak isteyince tutuyorum ninni söylüyorum. Şuan çok yol katettik 1 yaşına girecek inşallah 🙏 uyku damlası asla çözüm değil uyku süresini uzatmıyor sorunu düzeltmiyor sadece uykuya geçişi kolaylaştırıyor ilk zamanlar.. uzun uzun yazdım belki siz de benim yaşadıklarıyla kıyaslayıp bi fikir almış olursunuz diye. Allah yardımcınız olsun