gunesinayi0301 MadamMommy benimki de kesin şunları derdi “ aykadaslay annem yatsam beni sucluyoy kakşam beni sucluyoy bı tüylü bu kadını memnun edemiyoyum yesem de yemesem de sucluyuyum napcam ben bu kadınla bilmiyoyum akıl veyiy mişiniz ” derdi kesin 😂😂😂😁😁
Ennur MadamMommy Bıktım bu kadından alın bunu başımdan diye post açacağı kesin ama ne yapayım severken bazen çıldırıyorum 😍 ikincide evde abim olduğunu bilsem gelmezdim olurdu 🤣
[silindi] MadamMommy Annem giyim odasını sürekli kapatıyor, nasıl açabilirim? Acil taktik.. Bu kadın öğlen ve akşam sürekli beni yatırma peşinde lütfen bana destek olun.. Yürümek daha çok yürümek istiyorum. Açılın uleeeen..
Ennur MadamMommy Abimiz hiç fırsat vermiyor ya zavallı çocum hiç birşey olmasa çoraplarını çekip çıkartıyor 🤣
mavikalpefe124 MadamMommy aykadaşlay anneme biyaz kızdım siniyleyime hakim olamıyoyum zoy günler geçiydim biyas sendyomlayla başım deytte ne yapsa ağlıyoyum elimde değill. Şimdi vicdanım çok yahatsız suyatı asık saçı başı dağılmış çok üzüldüm nasıl alcas gönlünü 😭 linç edecekley lütfen gelmesin üzeyinize emzik atayım
mother2 MadamMommy büyük oğlum 4 yaş arkadaşlar annemi daha fazla nasil çıldirtirim bilen varsa yazsın küçük kızım 2 qylik annemi nasıl kendime bağlarım nasıl daha cok memede kalırım yazarmisiniz😁😁
nehirsude0 MadamMommy "aykadaşlay bu kadın durmadan beni salliyo uyumuyorum işte ne salliyon beni senide uyutmicam uyumicamda zaten bu ataklarla napacagim bilmiyorum uykum gelsede mucuk gözlerimi kapatmicam emmekte istiyom durmadan mamayı sevmiyorum iliğine kadar somurcam senin sen dur daha ’derdi heralde😅😂
Tinymom55 Yav aykadaşlay annem denen kadın bana aandelyeleyi veymiyo neymiş tezgaha çıkıyomuşum. Birde Bi uyurken bile yahat yok yaa hep geliyor beni şapıy şupuy öpüyoy napabiliyim sizce ısıyıyoyum ama anlamoyo yaa yaydım edin aykadaşlayım
Bir_minigin_annesi22929 MadamMommy ya beyn yatmak istemiyoyum ama o beni yatırmaya çalışıyoy ben ters dönmek her yeyi dağıtmak istiyom ama dagitmama izin vermiyoy
Bebisligunler Anney uzat bakim saçlayını yolucam dur şuydan babamada bi tekme atayım ayy yok annemin sütünü içeyim ayy aman kayay veyemedim çok meyaklayım hemen ayağı kalkıp etyafı kayıştıymalıyım bu ayada gece vakti seyt zemine bişeyley vuymalıyım komşulay çıldıysınnnn😁
hamis8 MadamMommy Aykadaşlar dişleyim kaşınıyo tahmini ne zman çıkay aytık yemek yemek istiyoyum. Bi de yatmaktan sıkıldım ne zman yüyüyüm bilgisi olan yazaysa seviniyim