Gizempoyraz @Busex sallamayı bırakmak için bi kaç gün boyunca örneğin 2 dakika sallıyorsak 1 dakika beklicez sallamıcaz gibi sonra süreyi kısalta kısalta tamamen bitirmek
tubiiik_ Busex 5 dakıka sallıyorsun 3 dakıka bekliyorsun gun gectikce 3 dakıka sallıyorsun 5 dakıka bekliyorsun böyle bi yöntem
minikuzum67 Gizempoyraz benim bebegimde normalde beşiğinde sallayarak uyurdu. 20 gündür ayakta sallamaya alisti çok pişmanım ..şuan sizin yaşadığınız sıkıntıları yaşıyorum bendee
Prenses_annesi22 Gizempoyraz inşallah cok sağolun valla riskliyim bide kaynanam esım herks ne derse bas bas bagryo salla dıye aglıyo yıırtıyo kendıni bakalm düzelir zamanla diye düşnyorm 4 ayım kaldı cnku arrk doğmda sallayamıcagm ıcın hayrlısı inş 🙈🤭
Gizempoyraz @Beratim17 büyüdükçe bırakır sanıyordum daha bağımlı oldu gece kalkınca kendi kendine uyuyamıyor dalmak için illa salla beni diyor 😂
Beratim17 Gizempoyraz benimkide öyle gece yarısı kendi kendine dalamiyor illaki sallıyorum, olsun bu günlerde geçecek napalim sağlıklı olsunlar da
Gizempoyraz @minikuzum67 en kısa sürede bırakır inşallah beşikte sallayınca eskisi gibi uyumuyor mu 🥹
minikuzum67 Gizempoyraz amin inşallah 🤲 yok malesef eskiden de beşikte biraz zor uyurdu ama uyurdu yani 😃ama şuan hiç bir sekilde uyumuyor sürekli ayaklarını kaldırıyor hareketleriniyor fln
Gizempoyraz @Prenses_annesi22 ya umarım senin için en kolayı olur sağlıkla bebeğini kucağa al hepsi geçer inşallah ❤️