Sukranazad Gizempoyraz bende bu derneğin bir parçasiyim 🤣 7 aylık olduk dogdugundan beri ayakta sallıyorum beşiğim sallanmiyor çok yorgun hissediyorum bacaklarım çok ağrıyor ne zaman rahat edecez:)
Prenses_annesi22 Menessasmom hiçç dedgnız gbı olmyo 3 yasnda kızım hala salla dıye aglıyo bıde hamıleyım 4 aylık zor oluyor ama anlmyo kndı uyumuyo coook uykusu gelırse yerde kndını sallayıp yattıgı olyo bzen keske akşamlarıda oyle yatsa dıyorm 😁
Menessasmom Prenses_annesi22 gerçi eltimin çocuklarıda 5-6 yaşındayken ikisinide ayakta sallıyolardı çok mana veriyodum bende başıma gelmez inşallah 😂 Allah kolaylık versin 🥹
ArdeninAnnesi3322 Nurellaa_ valla emzirmeyi kesince o da bitti , bi arkadaşımın kizi da kucakta gezerek uyuyordu sürekli emiyordu, o önce ayağa alıştırdı kucagi unutturdu , sonra memeyi kesti o da kendisi uyumaya başladı, tabi her çocuk farklı 🥹
Gizempoyraz @ArdeninAnnesi3322 inşallah bırakırız ama nasıl olucak çözüm bulamıyorum sanırım hep böyle gidicek gibi bizim ki kucakta durup pışpışlanmayı da sevmiyor tek duam biraz daha büyürse belki düzelir ümidi 😂
Gizempoyraz @Prenses_annesi22 hamilesin bide ya zorlanırsın tabi belki o da biraz daha geçtikçe anlar sana kolaylık sağlar inşallah kendi uyur ❤️
Prenses_annesi22 Gizempoyraz inşallah cok sağolun valla riskliyim bide kaynanam esım herks ne derse bas bas bagryo salla dıye aglıyo yıırtıyo kendıni bakalm düzelir zamanla diye düşnyorm 4 ayım kaldı cnku arrk doğmda sallayamıcagm ıcın hayrlısı inş 🙈🤭
gulsumyeter2415 Gizempoyraz ne yazık ki büyüdüğü zamanda arada mecbur olunca sallanıyor 4 yaşındaki oğlumu bazen sallıyorum kendi de uyuyabiliyor ama mecbur kalınca sallıyorum kardeşi de var 1 yaşında ne yazık ki kıskançlık da olabilr ins bitecek bir gün 🙃
Gizempoyraz @Merveahmettoprak bizimde beşik hemen yanımda ama gece bi anda kalkıyor ellerini uzatıp onu almamı istiyor ortamıza alıyorum uyuyor hemen 😂
tubiiik_ Busex 5 dakıka sallıyorsun 3 dakıka bekliyorsun gun gectikce 3 dakıka sallıyorsun 5 dakıka bekliyorsun böyle bi yöntem
Gizempoyraz @gulsumyeter2415 bacaklarım ağrıyor benim de artık ya mesaim başladı mesela hep 3 ten sonra bişeyler oluyor bizimkine uykusu var ama gözü kapalı ağlıyor sürekli dönüyor yine aldım sallıyorum hadi bakalım kaç saat böyle sürecek 😂