nuroykuomer kızlar, hipp mama da yazan 5-6 haftalık bebek için günlük verilmesi gereken miktar nedir, acaba anlayamadım tam arkasında yazanı yada yanlış anlıyorum, yardım eder misiniz
snyck nuroykuomer ortalama 3saatte bir 45-60 ml veriyorduk emiyordu ayni zamanda ama sütüm fazla degildi suan 8 ayligiz ek gida yaninda 120 ml iciyor mesela cocuga gore degisir arkasina aldanmayin kilosuna gore hesap edin 4kiloysa gunluk en az 600 ml sut yada mama almali yani kilo basina 150 ml alacak
nuroykuomer Gulsah3 bizde 39 günlüğüz 50 cc yapıyorum mama +süt veriyorum ama az geliyor sanki doymuyor bu ara
snyck nuroykuomer yok canim biraz daha ona göre azaltmak lazim bende 6 aya kadar hem emzirip hem mama verdim bu hesaba gore cikandan 30 ml az verirdim kendi sütümü her emzirmede 30 ml diye düşünürdum
nuroykuomer snyck kendi sütümü her emzirme de hesap edemediğim için sağıyorum 50 cc veriyorum iki saatte bir, mamayı da öyle veriyorum, ama ne kadar doğru yanlış bilemiyorum
Esraeymeneren nuroykuomer Bende sizin gibi yapıyorum 80 gunluk 60 cc 90 cc veriyorum ne kadsr süt geldiğini bilmek için sagiyorum bende ac kalmasin diye
Esraeymeneren nuroykuomer hipp mama kullandım bende gece çok fazla uyaniyordu cok tok.tutmuyor sanirirm şimdi sma gectim 80 günlük geceleri 4 saatte bir kalkmaya basladi anladim ki hipp tok yapmiyor bize bolca kaka yaptırdı kilo alimida sma göre dayamazdı aynı miktar vermeme ragmen
ceylinnn Hipp mama çok sık acıktırıyor. Kilo alımıda hiç yok. Bende o yüzden aptamile geçtim. 30 cc veriyordum.
aylindeniz hipp doyurmuyor sonra fazla vermen geerkiyor bebek kabız oluyor ve bir sürüde fazladan para vermen gerekiyor , hem bebeğine hem kesene zarar