Saresi Momm76 evet oldu sonuçta bu altınlar kenarda durarak sizi mutlu edecek mi borcunuz sizi strese sokarken
eceliko Momm76 yani banka ile görüşün. altınlar evet borç için gidebilir ama hayat bu kötü birşey olursa eliniz altında durması daha mantıklı. ödeyebilme imkanınız varsa eğer kredi ya da borç yapılandırması daha iyi
Melo34 Borç bir sekilde ödenir gider yapılandırmayla kredi ile ama kenarda size ait bir miktar olsun altinlariniz mesela.zaman ne gösterir bilinmez ve yerine de kolay kolay konulmaz .
queenmom_ Momm76 evet altını satıp kartın borcunu ödesen yerine kesin her ay alırım diyebiliyor musun borç olunca mecbur her ay ödemek zorundasın
Efeco Valla sonsuza dek faiz öder yinede altinlarimi satmazdim cünkü onlar gidince yerine gelmiyor inan
Fatmaana Momm76 altınları bozdurmak istemiyorsan kredi çek kartı öde aylık krediyi kapat faiz uygun olursa
Namkol Momm76 Yani şuanda bu zamanda 80 bin TL borç falan değil hatta para değil yani. Mantıklı olan yavaş yavaş kapatmanız. Ama ben mantıksız olanı yapar altını bozar öderdim çünkü stres yapıyorum. Aylık ödediğini tutara gene altın alınır
Momm76 Namkol ben de öyle. Zaten mantıksız davrandığım için böyle oldu artık mantıklı hareket etmek istiyorum o yüzden kararsızım