Momm76 Kızlar kredi kartı borcunuz var diyelim sürekli de faiz biniyor. Tam anlamıyla kapatılmadığı için. Siz olsanız altınlarınızı satıp komple kapatır mıydınız? Yoksa her ay belli miktar faiz ödeyerek mi yavaş yavaş kapatırdınız?
YoncaGulce Momm76 o altını birdaha yerine koyamazsın bu zamanda bence bozdurma ama yediğin faiz de önemli tabi ne kadar ki aylık?
Ayseldemir Momm76 .hayatımda hiç kiredi kartı kullanmadim kullanmamda.param varsa alırım yoksa borç yigmam başima .birde faiz ödemek anem insanın anası aglar
YoncaGulce Momm76 aslında faizi çok değil ama altın da artmıyor zor bir durum ne desem bilemedim eğer borç sizi bunaltmıyorsa bence azar azar ödeyin ama kullanmadan tabi
Namkol Momm76 Yani şuanda bu zamanda 80 bin TL borç falan değil hatta para değil yani. Mantıklı olan yavaş yavaş kapatmanız. Ama ben mantıksız olanı yapar altını bozar öderdim çünkü stres yapıyorum. Aylık ödediğini tutara gene altın alınır
eceliko Momm76 bence bi kredilere bakın derim ben. eşimin o şekilde olmuştu kredi çekip ödemiştik. evet faiz var ama her türlü işliyor en azından düzenli bir miktar ödeme olur. kâr zarar hesabı yapın
queenmom_ Momm76 evet altını satıp kartın borcunu ödesen yerine kesin her ay alırım diyebiliyor musun borç olunca mecbur her ay ödemek zorundasın
YoncaGulce Momm76 yapılandırma da yapabilirsiniz kartı kapatırlar en azından bu kadar faizde yemezsiniz bu da bir seçenek
huzurlubebek Ben olsam bozdurup kaptırdım borca hiç gelemiyorum hele ki bir de faiz de biniyorsa asla .niye boşa faiz vereyim yazık günah
Yelda35 Momm76 biz direk kredi çekip ödedik kredi ödemek faiz ödemekten daha iyi askeri 12 bindi şuan 5 bin kredi ödüyoruz
Balkuzum_12 Momm76 geçen hafta son bileziğimi bozup borcu ödedik ama bizim borç 65 bindi ve aylık 7 bin faiz kesmeye başladılar baktık olmayacak komple kapatalım dedik sizinki gibi 1000 tl falan olsaydı yavaş yavaş kapatmaya çalışırdım altınıma dokunmazdım
eceliko Momm76 yani banka ile görüşün. altınlar evet borç için gidebilir ama hayat bu kötü birşey olursa eliniz altında durması daha mantıklı. ödeyebilme imkanınız varsa eğer kredi ya da borç yapılandırması daha iyi