limonkolonyasi Ulucunannesi içinde çıkan ölçü kaşığıyla yine 30cc suya bir ölçü olacak şekilde mama koyarak yap canım ne kadar veriyorsan artık yalnız biberon deliği geniş olsun mama çok katı kıvamlı olduğu için normal başlıkta içmesi zor olur
Ulucunannesi limonkolonyasi çok teşekkür ederim. Normal diğer mama gibi 3 saatte 1 veya acıkınca içmesinde sorun olmaz sanırım değil mi? Üstünde 120 cc günde 5 kez yazıyor
limonkolonyasi Ulucunannesi normal acıkma saatlerinde veriyodum canım tek onu kullaniyodum yani reflu vardı kizjmda çok kusuyordu o yüzden kullandık bir süre
Zemrekaan Euain bende ar mama kullanıyordum fakat fiyatlardan dolayı sma comfort. Geçtik bebeğim çok gazlı elimde açılmış bir kutu mama var sma ile karıştırsam gaz yapar mı acaba bebeğim 5 aylık size doktor mu önerdi
Euain Zemrekaan inanın net bir şey söylemek zor ama bende hiç gaz problemi yapmadı sma ile karıştırmak. Ben zaten sma optipro kullanıyordum reflü olunca bu mamayı aldık. Zaten çok koyu kıvamlı bir mama sadece onun verilmesi bebeğin kabız olmasına bile neden olabilir. Siz yine de doktorunuza danışın bence
Euain Zemrekaan benim bebeğim de 3 aylık, 1.5 aylıkken doktor önerdi ve aldığımdan beri aynı şekilde kullanıyorum. Bu arada benim bebeğim günde sadece bir kez yatmadan önce mama içiyor onun dışında anne sütü. Ona rağmen ben karıştırıp veriyorum
melisamoms Merhaba bu mamayı ilk defa duydum bende aptamil proseyneo kullanıyorum ama çok kusuyor kızım. Sizin kullandığınız özel bir mama mı acaba yatın dr kontrolü var eğer özel bir mamaysa ona göre sormak isterim dr
limonkolonyasi melisamoms reflusu ve kusmasi olan bebekler için eczanelerde çok rahat bulabilirsiniz yani ayrı bir reçete ya da rapora gerek yok tabii doktorunuza danışın oncesinde🥰
Ulucunannesi melisamoms bizimki evolvia dan sonra gün boyunca kusuyordu. Doktor aptamil ar mamaya geç dedi. O şekilde geçtik reçetesiz eczaneden alınıyor