renzey48 lamiakus walla ben verdim şükür bişi de olmadı ama verilmez mi bilmiyorum bana doktorum liste falan vermedi kendim tattırıyor
One-life lamiakus ben verdim 5 buçuktan sonra yapraklarını buharda haşladım yoğurtla karıştırdım çok sevdi siz yinede araştırın 8 aydan önce verilmediğini bilmiyorum
renzey48 lamiakus yalnız doktorum şey dedi ben bilmiyordum alerji zsadece yüzde gözde olmaz ğopoda da olur dedi Tuvaletini yaptığınde oralar kızarp minik minik kabarabilşyormuş Denedikten sonra inşAllah bir aleejisi olmaz da güzel güzel yer Afiyetler olsun
Aryamlinamom Merhaba canım, ıspanagin içinde nitrat olduğu için genelde 8.aydan sonra öneriliyor ben oyle yaptım
beyzzsenturkk_ lamiakus ben 8. ay vermeme rağmen alerji yaptı bu tür seyleri daha sonraya bırakın ki 6 aylık bebeğe ıspanak ağır gelir
maygirl lamiakus verilebilor canm.corbasini yap kuzu ilik kemik suyu ile gayette vitamnli cok terddut ediyorsan 7.5 aylik gbide vereblirsin 8 ay itibari ile bebeklerde cddi demir eksikligi baslayabliyor 9.ayda ilk tahlilleri yapiliyor bari depolamis olur😊