durukusmom bebegimiopmelutfen ben yeşilmarka diye bir markanın kokusuz doğal roll-on’ununu kullanıyorum o baya iyi geldi. Dediğiniz gibi teri önleyen alüminyum içerkli ürünler vs çok kötü oluyor. Kesinlikle kullanmayın
bebegimiopmelutfen durukusmom benim kullandığım Deodorantlar ve rollonlar ter kokusunu önlemiyor sürekli kullanıyorum yani , sizin kullandığını önlüyor mu
yenianne01 bebegimiopmelutfen tereson diye bir ürün var canım onu al dua edeceksin başkada anlatamam gerek yok ürünü🫣trendyolda satılıyor çokda uygun yorumları oku
bebegimiopmelutfen yenianne01 canım onu biliyorum ama hiç araştırmamıştım , şimdi almak için araştırdım vee koltuk altı derisi tahriş olanlar mı dersin, lekelenenler mi dersin, kaşıntısj geçmeyenler mi dersin zararları çookmuş😶🌫️
Kelebekbocuk Bende banyodan sonra direk karbonati hafif ıslatıp sürerek çözüm bulmuştum 3 sene oldu doğum yapalı şuan geçti çok şükür o zamanlar çok sorun oluyordu ama terlemek ve ter kokmak
evriml06 bebegimiopmelutfen bende.ter kokusundan çok şikayetçiyim 1 ay önce Ter önleyici bir sprey buldum ve tamamen doğal ter kokusunu çok güzel önlüyor ne kadar terlerseniz terleyin asla koku yapmıyor
Dilannn1334 teach hiç tavsiye etmiyorum eşimin kardeşi koltuk altına yaptırdı bu sefer de bacak arasından çıktı o terin çıkması lazım illa vücutta ödem de yapar kalırsa
evriml06 bebegimiopmelutfen link yok maalesef ama homm bitkisel isterseniz sayfa linkini atayım oradan bakın belli bi sipariş girilmesi gerekiyor çünkü
evriml06 bebegimiopmelutfen https://www.hommbitkisel.com.tr/katalog_ocak_24/tr/mobile/ 102. Sayfada 115 tlye geliyor kayit oluşturup sipariş verebiliriz isterseniz
bebegimiopmelutfen evriml06 canım inceledim şimdi, içeriğinde alüminyum var ve bu çok zararlı, diğer ürünleri de bu yüzden tercih etmemiştim zaten seninde bilgin olsun teşekkür ederim🍀