nursena40 vallahi bende öyleyim birde geçen ay emmeyi bıraktı benim ilk bebeğim onun için bende çok kalıyorum vallahi ne yapacağım diye şöyle
Kahvaltı: 1 gün yumurtalı - 1 gün yumurtasız ilerliyoruz. 🌸Yumurta - bebe bisküvi - peynir - ev yapımı reçel şekersiz
🌸Tarhanlı yumurta - peynir
🌸irmik-ruşeym- peynir - muz veya avokado yoksa hiçbirini katmıyorum - bunları koymazsam pekmez koyuyprum bir çay kaşığı
🌸 dün ilk kez anneannesi un kavurması yapmış yumurtayla karıştırıp vermiş bayılmış
🌸 pankek muzlu veya elmalı
🌸ara öğün: mutlaka her gün yoğurt- muz- cici bebe- kahvaltıda yemediyse pekmez bazen yoğurdu sade de veriyorum alışsın diye
🌸ıspanak, nohut, patates, brokoli, kabak , havuç, karnabahar , kıymalı yemekler, mercimek çorbası veya yeşil mercimek erişteli, yoğurt çorbası pirinçli, tavuk ama yemeğin içinde vs şimdilik bunlar aklıma gelenler ..
Benim oğlum iri bebek olarak doğdu 9 ay 13 günlük 10 kg bugün tartıldı ama makarna pilav vs sevmedi yani Şuan yemiyor onları sende yazarsan menüleri bana da fikir olsun 🌸🌸 he birde ben artık özel yemek yapmıyorum biz ne yersek onu yiyor