tugbaak95 sevsems bende iki gün önce komşumdan öğrendim. Kuru türk kahvesini tava da kavurun biraz ılısın , sonra zeytinyağını önlü arkalı sırtına ve göğsüne sürün. Sonra ılıyan kahveyi pamuk yardımı ile yavaş yavaş göğsüne sürün. Ben dün gece yaptım faydası oldu
nescafebagimlisi Hiç birşey yapmayıp mümkünse doktora götürün , bebeğimin hiç birşeyi yoktu burnu su gibi akıyordu sadece ertesi sabah hırıltı başladı doktora gittik cocugumu yogun bakıma alacaklardı neredeyse 😕
Ilkheycan23 sevsems bence doktora gotırun ortalık salgından kırılıyor malesef.. Oglum bı kac gundur burnu tıkalıydı fazlaca balgamı vardı cok mıfesı bulanıyordu pek bısey yemedi dıs cıkarıyor dıye biz ona bagladık bugun doktora goturdum bogazı kızarmış dedı grıp olmus dedı ınfluenza ilacı aferın bıde antibiyotik basladı keske o ıkı gunu de evde gecırmeseydım dıye cok uzuldum bence doktora goturmek te fayda var
Ilkheycan23 haticenurrr hayır test yapmadı muane etti sadece ama bızımkı sadece bogaz enfeksiyonu olmuş vırus ilacını önlem amaclı vermıs anladığım kadarıyla… Önlem amaclı da bır hafta kullanıyormuş bu ılac bazı doktorlar veriyormuş yanı sorduklarımdan ogrendıgım
Aselincimom sevsems doktora gidin bizde aynı durum vardı rsv bronşit olduğunu öğrendik 1 hafta tedaviyle geçti
Aselincimom byz1 3 gün iğne 5 gün antibiyotik 1 hafta da hava tedavisi yaptık geçti çok şükür ama ihmal etme sakın
byz1 Aselincimom götürdüm canım bronşit başlangıcı var dedi antibiyotik verdi kullan burnunu aç sürekli dedi hava vermedi veriyimmi dedim yok dedi takip et eğer fazlalasirsa hırıltı felan hemen gel dedi
Aselincimom byz1 ay geçmiş olsun sık sık burnunu aç ki ciğerlere inmesin zaten inince belli oluyor dışardan sesi epey geliyor nefes alınca
byz1 Aselincimom şuan öyle çok gelmiyor valla çok korkuyorum ya inecek diye makinem yok serumu burnuna sıksan olurmu