Size suan perişan bir şekilde hastane odasında yanımda hali kalmamış yavrumla yazıyorum Allah rızası için dua edin arkadaşlar🤲 Dün sabah bebeğim kustu üsüttüğünü düşünüp sağlık ocağına götürdüm ama birsey yapmadılar sonrasında tekrar kusunca direk hastaneye götürmek istedim geldik idrar beklerken hiç birsey yokken birden ateşi yükseldi ve kollarımda bayıldı havale geçirdi bebeğim beni yanına almadılar müdahaleden sonra girebildim ve tekrar kasılmaya başladı bebeğim kasılıyor tekrarlayacak dediğimde umursamadılar ve yavrum o an yeniden havale geçirdi gözetim altına aldılar kan idrar vs ilk başta domuz gribinden şüphelendiler negatif dediler sonra test sonuçlarına göre bağırsak enfeksiyonu olmuş dediler ama hiç ishal yada bağırsakla ilgili de birsey olmadı neyse saatler geçti beklerken çocuk tekrar ateşlendi ama kimsenin umrunda değil ben ölçüyorum hemşireye yalvardım bi bakın diye doktorun haberi var gelecek diye diye o ateşi 40 oldu çocuğumun deli gibi titriyor bu havale titremedi değil dedi hemsire hanım evet ateş titremesi ama yeniden geçirecek doktora bilgi verir misiniz dedim kendin ver dedi gittim ve doktor hanım sonra geleceğini söyledi o an geri döndüm bebeğim tekrar havale geçirdi solunumunda sıkıntı oldu hepsi basına toplandı acaba öncesinde nerdeydiniz ne bir tanı koyabildiler ne birsey belki epilepsi olabilir dediler dün bugün oda değil dediler baya kalbinde sıkıntı oldu tasikardi oldu çocuğumun solunumu yerine gelmedi Ambulansla ek binadan ana binaya getirdiler gelmez olsaydım dün yalvardım beni başka hastaneye sevk edin diye güya kendilerinden daha üst bir hastane yokmuş Ankara’da bağırsak enfeksiyonu derken bu sefer de Boğaz enfeksiyonu çıkardılar basıma hiç birseyi yoktu çocuğun hani bağırsak dediniz ne oldu dediğimde o değil Boğaz olduğuna karar verdik dediler tamam ona da eyvallah dedik bana sürekli sakin ol havaleyi 37 ateş ile bile geçirebilir diyorlar geçirmeden önce madem uygun tedaviye başlayın ama oda yok ana binaya geldik gelmez olsaydık sabaha bebeğimin göğsü çöktü içine astımdan şüphelendiler yok dediler sonrasında tekrar epilepsi dediler ama hep laf hiç tetkik yok kendileri konusuyor karar veriyor neyse bebeğimin ateşi tekrar 38.5 oldu en son ateş düşürücüyü gece almıştı öğlen oldu ateş düşürücü verseniz olmaz mı bakın tekrar havale geçirecek bunu mu bekliyorsunuz yine dedim ve doktor hanımın haberi var cevabını aldım merak etme 38 ile havale geçirilmez diyor bana hemşire hanım ne oldu dünde olacak olduktan sonra 40 bile beklemez 37de havale olur diyordunuz ironimisiniz siz dedim baska hastaneye sevk istedim bunun icin düsman oldular ne bir ilgi ne bir bakım bebeğimin ateşini kendim düsürüp oksijen seviyesini kalp atım hızını herseyini ben kontrol ediyorum söylemesem ne bakan var ne gelen zaten bir açıklamayı lütfedip de söyleyen asla asla yok yavruma her türlü şey var dediler ama bir teşhis koyamadılar Boğaz enfeksiyonu varmış asla inanmıyorum epilepsiden tutun da bağırsak enfeksiyonundan çıkıp sonradan donuz girintine bağlayıp öyle değilmiş demek ne demek bir anneye suan gözetim altında diğer nöbeti bekliyormuşuz diğer nöbet gelmesin diye uğraşmak yada sebebini anlamaya çalışmak yok yanlış anlaşılmasın ne hastaneyi ne sağlık çalışanlarını kötülemek gibi bir niyetim asla yok ben yandım siz yanmayın daha evvel hiç nöbeti olmayan o kadar ağır idrar yolu enfeksiyonu geçirip de böyle olmayan çocuğumun iki gündür sebebini bulamadılar cahil değilim aptal da değilim belki suan immun sistemi çok farklı etkilendi ve haveleye sebeb oldu ama enfeksiyon sebebi ne neden arka arkaya üç defa havale yani önemli olan bu bu çocuğu baska hastaneye sevk edemeyiz önemli bir çocuk arka arkaya üç defa havale olmamalı diyorlar ama sonuç yok ve bugün bizi çıkaracaklar beni de yavrumu da mahvettiler başka diyecek lafım yok göz göre göre oturduk havale bekliyoruz heryere şikayet edeceğim ama ne yaparsın düzen böyle☹️🤫🙈🙉🙊