meryemmirasmombuse Eylül ayında 15 gün o hastanede sıçrama şikayeti ile yattık tam 15 gün boyunca tahlil kan idrar bir sürü test bilmem ne yapıldı sonuç olarak epilepsi belirtisi denildi nöbet geçirmesini bekleyip teşhis yapmak için hastanede yatmaniz gerekir denildi neyse 15 gün yattık emar uyku testi duyma görme testi falan yapıldı bu süre içinde herhangi bir ilaç tedavisi falan olmadi sabah akşam 1 ml rahatlatıcı ilaç verdiler ama değişen birşey yoktu sıçrama irkilme devam ediyor du emar sonucuna göre hidrosefali denildi sonra yok dediler sonra
uyku testinin sonucuna göre epilepsi yoksa diyemeyiz varda diyemeyiz dediler sonra da bebeğiminn yüz ifadesine takıldılar gözleri çekik burnu basik ağzı küçük alın bölgesi dışa doğru çıkık diyip genetik bir rahatsızlık olabilir dediler kan verdik sonucu 3 ay sonra çıkar dediler aileden kuzeni halasinin fotoğrafina falan baktılar kimseye benzemiyor sendromlu bir hastalık olabilir dediler neyse 15 gün içerisinde şikayet devam etti ama kendileri görmek istedikleri için bir sürü test yapıp durdular ben epilepsi şikayeti ile yatirdigim bebegimin yuzune gözüne takıldılar gelişimine takıldılar 10 15 doktor bir araya gelip yanımızda tıp dilinde yabancı terimle ile konuşup bilgi vermeden gittiler en sonunda belinden sıvı alicaz dediler bunuda cerrahın ameliyathane ortamı işinin ehli bir doktorun yapması gerekirmis riskleri olan bir testmis sonra da vazgeçtiler gerek görmedik dediler.bende artık sağlık getirdiğim bebeğimin hasta olarak hastaneden çıkaracaktım çünkü enfeksiyon olan bebekler yatıyordu serviste doktoru ile görüştüm çıkmak istedigimi durumunuzun iyi olduğu söyledim rica ettim bebeğimi çıkardım sonuç olarak hala bir tanı konulmadı epileptik bozukluk denildi su an takipli kontrolleri oluyor keşke diyorum hiç gitmeseydim kabus gibi günler geçirdim önce epilepsi sonra hidrosefali denildi genetik rahatsızlık sendromik yüz ifadesine var denildi hastane tepeme yıkıldı.simdi ise sapa sağlam kizimda ne sıçrama ne irkilme hiç bişey yok 3 aydır çok çok iyi Allah herkesin yavrusunu kendine bağışlasın.