Busramustim Bebeğim sma 1 kullanıyordu 6.aynı girdi , eşim aptamil 2 almış daha öncede aptamil 1 içmişti , şimdi mama içmiyor ağlıyor ,sma 2 aldım onu da içmiyor ne yapacam şaşırdım saatlerce ağzına birşey sürmedi 😫 böyle bir durum yaşayan var mı
alparslan1_ Busramustim hero baby deneyebilirsiniz hafif. 2 numara kullanıyorum bende. Benimki de içmiyordu ayırt etmeye başlamıştı.
Busramustim alparslan1_ sma 1 seviyordu ama bunu içmiyor uyandığından beri birşey yemedi 😫 dediğiniz mamayı da alayım inşallah yer
alparslan1_ Busramustim benimki de hipp severek yiyordu hazmı da kolaydı. Ama sonradan hazmedememeye başladı. Ağır geldi. Ondan fikir vermek istedim bence de deneyin çok hafif bu
Lazziya23 Busramustim belki dişleri kaşınıyordur elinize çıngırak alıp oyalayarak içirmeyi deneyin belki yarar inşallah oğlumda öyle olmuştu
Atssssss000 Busramustim canim hic mi icmiyor yoksa biraz icip birakiyoru mu? cunku doktorum bana demisti ki 2 numara daha doyurucu oldugu icin bebekler hemen hepsini bitiremeyebilir daha fazla besin agirlikli oldugu icin. eger hic icmiyorsa golden goat oneririm tadi gayet guzel ben 5 aydir kullaniyorum hic hazimsizlik kabizlik yasamadik🌸