Sinemkaan25102022 Hangi ilaçları kullanıyorsunuz Ben norodol kullanıyorum emzidiğim için Sadece norodol kullanıp idare eden varmı
bomgomy Sinemkaan25102022 teşhisin ne zaman konuldu ne zamandır içiyorsunuz sadece bir tane doktora mı gittiniz yoksa birkaç doktor gezdiniz mi bunlar da önemli bence ilaçtan
Ccyyln Sinemkaan25102022 annem de bipolar hastası atak döneminde çok zorlandık hastaneye yatarak tedavi oldu şimdi ilaçlarını düzenli kullanıyor iyi çok şükür ama tek bir ilaç değil birçok ilaç kullanıyor
Zeyzeytu Sinemkaan25102022 yanlış anlmazsanız sormak istiyorum şüphelerim oldğu için. Belirtileriniz nelerdi
Sinemkaan25102022 Zeyzeytu atak geçirdim alıp başımı gitme isteği geliyor Yalnız yaşamak istiyorum Aşırı para harcama isteği Heycanlanma Örneğin pembe rengi sana göre pembe ama bana kırmızı herşey en uçta bazen durgun bazen aşırı hareketli
birsenaltnts Sinemkaan25102022 bana da yardımcı olur musunuz başka belirtileriniz neydi içim sıkılıyor mutlu olamıyorum yeni bebegim var sürekli araştırıp duruyorum bipolar miyim diye
Sinemkaan25102022 birsenaltnts yani benim belirtim bunlar Tek yaşamak istiyorum günlerce kimseyi aramak istemiyorum kaybolmak istiyorum Aşırı para haracamak
birsenaltnts Hiç uyuyamadım sabaha kadar panik atak geçirip durdum ya öyleysem ya bana bişey olursa diye çok düşündüğüm için ya kendimi kaybedersem diye çok korkuyorum
Sinemkaan25102022 birsenaltnts doktora gitsenz ilaç verir belki geçici bişeydr Birde ben hiç yorulmuyorum
Sinemkaan25102022 birsenaltnts nefret etmiyorum da belki sizin geçici bişeydir Ama mesela biri bişe dediğinde öfkeleniyorum Bi doktora gitseniz keşke belki geçici bişeydr Kimsenin bana karışmasını istemiyorum
Sinemkaan25102022 birsenaltnts inşallah bipolar değilsndir Çok zor en iyi doktora gittim adanadaym istanbulda doktora ble gittim ömür boyu ilaç
birsenaltnts Birde ilk belirtilerinin mi oldu birine sinir olunca söylüyor musunuz hemen yoksa bu yanlış düşünce beynim bana oyun oynuyor deyip farkındalık oluyor mu deyim daha doğrusu sizde
Sinemkaan25102022 birsenaltnts bence siz bipolar değilsinz üzülmeyn takmayn Bipolar hastalığı kolay değil geçici birsey sizinki