Hunilianne Arkadaşlar bebeğim 1ay 20 günlük anne sütünü biberonla veriyorum önceden thickenerla veriyordum kıvamı koyu olduğu icin ceke ceke içiyordu. Ama şimdi kaka problemimiz oldu diye thickeneri azaltmaya karar verdim bu sefer süt cok sıvı olduğu icin boguluyor. Biberondan cok hızlı akıyor. Aventin cam biberonunu kullanıyorum farklı önerisi olan var mi? Az süt akıtan 🙃
denizcocuk Hunilianne biberon değil biberon emziği önemli sizin için. Hangi markayı alırsanız alın yavaş akım olan emziğini tercih etmelisiniz. Biberon emzikleri akış hızına göre numaralandırılır. 1 numara kullandım ben 5 aya kadar. Lansinoh marka.
Istanbullugelin Hunilianne bide biberonun emziği no 1 mı kullanıyorsunuz? Ben 1 aydan itibaren aventle veriyorum mamayı. Normal plastik kullandım, çünkü cam olan ilgili çok yorum okudum, çoğu memnun değiller 🤷🏼♀️ Yani ben böyle bir sorun yaşamamıştım
Hunilianne denizcocuk bizim de yenidoğan icin alınmıştı üzerinde 0m 1 numara yazıyor. Ama yine de fazla akıyormuş gibi geliyor ters çevirdiğimde ince bir şerit halinde süt akıyor damla damla değil
Glsm_tk Istanbullugelin ben de avent kullanıyorum cam hemde ve çok memnunum yavaş akış olarak aldım kızım başta kabul etmedi yavaş olduğu için ama şimdi sakin sakin gayet güzel bi şekilde ve eskiye göre çok çok az hava yutarak yiyo mamasını 2 aylığız bu arada 😊
Ky06 Lansinoh biberonu ve biberon emziği kullanıyorum. Hem beni emiyor, hem biberonu. Anne memesine benzediği için anne memesini almakta zorlanmıyor. Herkesin dediği gibi biberona alışırsa seni emmez lafı, bizde olmadı yani. Emziğe bağlıyorum bu durumu.
PembeKoala Hunilianne plastik olanı 3 ayda bir yenilemeniz lazım bize öyle söylemişlerdi, cam daha sağlıklı hemde uzun ömürlü
Tosuntugce Hunilianne ben ilk süt sağma makinesinin içinden çıkanla verdim zaten yavaş akışlı oluyor onlar sonra kendin uç alırsın
PembeKoala Hunilianne Nuk marka S başlığı olanı kullanıyorum doğduğundan beri bu biberonla süt veriyorum memnunum ama ilk başlarda ne kullanırsanız kullanın tıkanıyomuş gibi olur yutma refleksleri zamanla gelişiyor yani bizde öyle oldu şuan 3 aylık kızım bi sorun yok çok şükür
Hunilianne PembeKoala süte kıvam artırıcı thickener koyunca böyle olmuyor. Thickener koymayınca hızlı çektiği için galiba tıkanıyor korkuttu beni bir kac kere. Sormak istedim
PembeKoala Hunilianne bizimde ilk zamanlar tıkanma oluyordu çok hızlı emiyordu heyecanlanıyodu :) ama şimdi düZeldi sizinkide zamanla düzelir diye düşünüyorum
Hunilianne PembeKoala her şeyi zamana bıraktık 🙃🙃 reflüyü, gaz sancılarını, süt içerken tıkanmayı🙃🙃 inşallah bunlar geçsin diye beklerken büyümesini kacirmam 🙈🙈