Mutlu_bebegimm Aşımız vardı bugün boy kilo baş cevresi ölçüldü masallah bana göre cok guzel çıktı sizlerde durum ne nasıl besliyorsunuz 🦋🥰 boy 64 cm, kilo 6550 bas cevresi 41 çıktı 🦋 #masallahberakallah
bireylulmeselesi_ Mutlu_bebegimm birazdan linçciler toplanir kıyaslama yapmayin diye 😊😊😊 masallah bu arada rabbim korusun
Defnedilan34 Mutlu_bebegimm iki aylık değiliz 40 günlüğüz daha ama boyumuz 55 cm kilomuz 5 kilo maşallah minnoşlara😊♥️
Misskokulum Mutlu_bebegimm masallah subhanallah kuzuma nazar değmesin ❤️ 2 ay kontrolünde biz de 5500 62 cm olmustuk 3300 doğdu yakışıklım 👼🏻Masallah tüm kuzulara 😘
Prenses33 Mutlu_bebegimm maşallah canım erkek mi kız mı🥰bizde 5.5 kg 58 cm bizde aşıya gittik sizde huysuzluk var mi
Mutlu_bebegimm Deletedmom812 evet kuzum cok nadir veriyorum mama o da emzirme imkanım olmazsa sağlık yönünden. Yani geçenlerde affı kesici iğne vuruldum gece ve sabah emziremedimco kadar. Ama kendimi cok kotu hissettim ya ızdırap gibi geldi bana emzirememek
busradem501 Boy o kadar uzar mu ya 50 günlük 4.300 boy da 56 cm kilosu az mı bilmiyorum doktor iyi dedi ama gerçekten istemeden kıyaslama yapıyorum ve çok az görünüyor sadce anne sütü alıyor 3300 doğmuştu
Misskokulum busradem501 senin ki gayet normal kuzum benim oğlum doğumdan sonra kilo kaybı çok olmadı 20-30 gram falan kaybetti senin ki belki o zaman kaybetmiştir ha bir de ilk 3 ay alması gereken 600gr-1200gr arası seninki de masallah ortalama 800gr almış 1 aylık kontrolde kaçtı kilosu ebe/doktor ne dedi
busradem501 Misskokulum hiç kilo kaybi olmadı çok şükür ilk ay da kilosu 4000 di şimdi 50 günlük 4300 işte sorun yok denildi . Yine de işte evham yapıyorum .
Emoliii busradem501 sizi çok iyi anlıyorum . benim bebeğimde 2 aylık 4.500 kilo 52 cm boyu var. Bende böyle yazılanları görünce bebeğimi ve kendimi yetersiz görüp üzülüyorum. 😞
Misskokulum Emoliii yaaa ama siz üzülün diye yazmak istemedim gerçekten bilsem yazmazdım çok pişman oldum😔😔 her bebeğin gelişimi kendine özeldir şükredin en azından bir hastalığı yok eli ayağı düzgün kilo önemli değil her türlü alınır sıkmayın canınızı lütfen hakkınızı helal edin olur mu❤️ busradem501