seniyirimmisdafaa Bebeğim 7 ay 9 günlük ve menenjit aşısı olmadığımızı öğreniyorum ne ebe ne doktor soylememis özel bi asi olduğunu Bu saatten sonra olabilir mi sizce aramızda böyle bir durum yaşayan var mı
kizinaasikbiranne seniyirimmisdafaa benim kızım 1 yaşında menenjite önümüzdeki ay başlayacağız. Menenjit aşısının zamanı yok dedi ebe
meta1 seniyirimmisdafaa bizim doktorumuz 9. Ayda yapalım dedi geç kalmamışsınız rota için geç ama menenjit aşısı 1 yaşından sonra da oluyor diye biliyorum
minikpandam-_- seniyirimmisdafaa 7 ay 20 günlük vuruldu 1. Doz 7. Ay başlayacaktır hasta olunca iyileşmesini bekledik geç değil sizinde
alpinannesi__ O özel bir aşı siz soruyorsunuz doktora ay büyüdükçe doz azalıyor menenjit aşısında takvimi var doktorunuza sorup öğrenebilirsiniz
minikveannesii alpinannesi__ konuyla alakalı bir şey merak ediyorum bilginiz varsa eğer cevaplarsanız sevinirim ay ilerledikçe doz azalıyor etki aynı etki mi oluyor doz azaldığı için biliyor musunuz
seniyirimmisdafaa CmreKSidar gercekten mi iyi bari. rota yaptrdik Allahtan menenjit hakkında hicbi bilgim yoktu kimsede bilgilendirmemis
CmreKSidar seniyirimmisdafaa oh iyi sevindim yaptırdığınıza menenjitte geç değil biz 3 aylık başladık ama bazı doktorlar 1 yaşından sonra başlıyor hiç sorun olmaz hemen başlarsınız
kadinanam seniyirimmisdafaa Geç kalmış değilsiniz, ben de ilk dozu 9 aylıkken yaptırdım kızıma. Toplam 5 doz olacak şekilde planlama yapıldı.