araskuzumm0918 Armin_14 annesi bebeğine direkt asla vermemelisin. Henüz çok küçükmideside çok küçük,sen yediğin herşeye kimyon dök,günde iki kerede anason rezene iç zaten bebeğine geçer ,biz 4ay böyle yapmıştık şükür sonra rahatladı,
Ckubra Armin_14 sakın verme özellikle rezene bebeklerin vücudunda toksin üretiyor ve sinir sistemine zararlı kendinde içme.
Mervehicip @Armin_14 benim kızım kolikti verdim günde bi kaşık ya da iki kaşık anason çayı veriyodum günde iki defa da bi sabah bide akşam yatarken rezene çayı veriyodum suyla karıştırıp. Doktora sormuştum 2-3 kaşığı geçmeden ver demişti sizde sorup verin.
Ckubra Armin_14 Bazı bebekler aşırı gazlı oluyor ne yaparsan yap fayda etmiyor sindirim sistemiyle alakalı ben en iyi gaz ilaçlarını denedim okuduğum öğrendiğim herşeyi yaptım hiç faydası olmadı 4. Ayda geçti çok şükür sabır ediceksin Allah şimdiden kolaylık versin.
Yedaarven Armin_14 Ne güzel araştırmışsınız zararı olabilceğini görmüşsünüz. Ben verdim bir şey olmadı verebilirsin diyenlere bakarak vermemeniz en iyisi. Gazın çözümü zaman ve masaj. Geçecek merak etmeyin bol bol masaj yapın.😊
Mrsdg Armin_14 bence gaz damlanı değiştir ben zinco kullandım 1 ay doktor vermisti ama hiç bir faydasını görmedim daha sonra metsil gaz damlasini denedim 2 aydır onu kullanıyoruz çok şükür aşırı bı gaz sıkıntısı çekmiyoruz artık bı de bu gaz damlasini dene istersen
balonjoje Armin_14 bence vermemelisiniz kesinlikle. Doktorunuzla görüşün bir probiyotik gaz damlası versin. Hele rezeneyi 6 aydan önce kesinlikle önermiyor doktorlar
Ayce_1999 Armin_14 kimyon rezene çayını iç sütünden bebeğede geçer ona içirmek için daha çok erkem ben 2 aylıkken 1 çay kaşığı veriyodum arada bir şimdi 3 aylık tatlı kaşığı veriyorum
Deletedmom507 Armin_14 rezene karaciğer enzimlerini arttırıyor ben de içiyordum ama bebegin karaciğer enzimleri artmıştı geri bıraktık
Armin_14 Fatmaasel en iyisi beklemek sanırım.. Ben de her gün sabah aynı saatte veriyorum gaz damlasını o an sancısını biraz azaltıyor ama gazını çıkaramıyor
Fatmaasel Armin_14 gaz masajı yap annesi internetten bak videoları vardır bide ılık duş aldır karnını zeytin yağı ile hafif hafif masaj yap bacaklarını bisiklet sürer gibi karnına ittir geri çek hareketsiz olduğu için gazı zor çıkar sizde yediklerinize dikkat edersiniz
Armin_14 Fatmaasel hepsini yapıyorum inan ki , bi kere olsun doğru düzgün çıkaramadı. Bi tane yaptığı zaman evde bayram havası oluyor. Ama bi saat sonra aynı 😕
Masal_annesi Armin_14 ama gaz damlası kullanmalısın bizde de çok çok vardı karnı taş gibi olurdu ama gaz damlasından sonra çok iyiyiz maşallah 😅
Masal_annesi Armin_14 ama gaz damlası kullanmalısın bizde de çok çok vardı karnı taş gibi olurdu ama gaz damlasından sonra çok iyiyiz maşallah 😅