araspoyraz Kızlar bebegimi emziyorum ek gıdaya başladık ama sağlık ocağındaki hemşire iyi beslememi istedi kilosu 6100 gram çıktı sınırda dedi. Neler veriyorsunuz bebeğinize kilo alsın diye
incinmissindedii araspoyraz ben mama veriyorum sütüm olmadığı için 9.685 gram doktorum kilosu biraz fazla normalde 7 kilo olması lazım dedi. Yani kilosu bence normal bebeğinizin 🤷🏻♀️ kalorili şeyler verin kilo alması için
Sm1355 araspoyraz 6 aylıkken minimum doğum kilosunun 2 katı olmasını istiyorlar zaten olmuş. Sağlıklı olsun çok az kilo almıyorsa her ay bence sıkıntı yok. Siz yinede yediklerinize dikkat edin tabiki ama benim kızımda 2 kg doğdu puan 5.5 aylık 5350 kilosu
Gozdeklnc20 Bebek irmiği, bebek yulaf unu, bebek pirinç unu, bebek tarhanası, bebek badem unu, yumurta, keçi boynuzu özü, Avakado, muz, ilikli kemik sulu çorbalar, ve meyve püreleri. 6 ay 16 günlük. Bunları veriyorum
araspoyraz Sm1355 2700 doğdu ilk 3 ay her başı 1 kilo alıyordu 3 aylıkken 5.800′du 3 ayda sadece 300 gram aldı İlk başlarda fazla aldığı için doktor normal dedi
nurcanyvz Bence kilosu normal doğum kilosunun 2 katına çıkmış işte kiloyu takmayın lütfen bizede az emzir dedi sağlık ocağı
araspoyraz nurcanyvz 3 aylıkken 5800 şu an 6 3 ayda 300 gram tek almış doktor sınırda almıyor kilo ilk başta fazla aldığı için sorun edilmedi takipli gidiyoruz
araspoyraz Sinemkaan25102022 maşallah sağ ol canim sizinki kaç aslında eşim ve ben 1.65 boyundayiz ilk oğlum kısa boylu biraz ikinci bebeğim 3 ay çok hızlı uzadı kilo aldı son 3 ay durdu
Zeynepcikkk Benim oğlumda şuan 3 buçuk aylık ayın 2 simde doktora gitmiştik 6.600 gramdı kilosu normal demişti 3.265 doğdu