Domino Kizlar iyi gunler dilerim hepinize. Esim basvuru yapmaya gitti ama bin kisi var daha sira yani bekleyemedim size sorayim dedim. Basvuru yapan var mi ? Ben istanbul sancaktepe deyim ama sancaktepe de yok sanirim toki projesi hangi illerde var ? Bir de 1 yil oturumun orda olmasi gerek diyor sancaktepe de basvuru yapsak mesela basaksehir icin vs oyle oluyor mu
16102018 Domino e devletten de oluyor diye biliyorum başvuruyu. Tokilerin yapıldığı yerde en az bir yok oturma da şartlardan biri
Minime Domino ben e devletten yaptım sonra mesaj geldi kendi adıma açılmış bi ibandı mobil bankacılıkla para yatırdım ibana oradan parayı çektiklerine dair de mesaj geldi
Bahar35 Bildigim kadariyla nerde oturuosan ordan yapman gerekio basvuruyu ve en az 1 yil orda oturman lazim
Domino Bahar35 sancaktepe de oturuyoruz canim tuzla da varmis toki konutlari oraya tasiniriz olmazsa dedi eaim. Su kira dan kurtulalim da tasinmak gerekiyorsa tasiniriz. 5 yil kiraya vermek satmak yasakmis. 5 yil sonra satar sancaktepe ye tasiniriz cikarsa insallah. Ailemiz esimin isi de burda o yuzden😕
Domino 16102018 SANCAKTPEE de yokmus canim tuzla da varmis oraya gideriz diyor esim. 5 yil evi satamazsim ve kiraya vermezsin oraya tasiniriz yapcak bisi yok kiradan kurtulalım da 😕
Domino Myagz anladim canim istanbul dayiz zaten 5 sene olcak. Samcaktepe de oturuyoruz tuzla da varmis ev oraya tasiniriz yapcak bisi yok 😕
Domino NurR benim de esim kendi adina basvuru yapcak insallah cikar bu gun cok sira varmis baska zaman insallah 😕
Mervehicip @Domino benim görümcem Bağcılar'da oturuyo TOKİ için yazıldı oğlunun okula yakın bi yere bildiğim kadarıyla da tuzla, şile, Arnavutköy, başakşehir, ağvada varmış başka yerlerde vardır illaki ama evet 1 sene ev çıkarsa orda oturmak zorundasınız
Domino Mervehicip evet canim tuzlaya tasiniriz olmazsa desi esim. Sancaktepe de yokmus toki yapcak bisi yok kira dan kurtulalim da. 5 yil evi satamazsin kiraya veremezmissin 5 yıl sonra tekrar sancaktepe ye geliriz bisi olmaz. Eşimin benim ailem hep burda o yuzden
Mervehicip @Myagz ben çok bilmiyorum görümceme öyle demişler ondan duydum bizde yazılıcaktık ama öyle dediler diye yazılmadık. Belki de görümcem bilerek söylemiştir bize yazılım dedi ev çıkarsa ben oturuyum orda demişti kabul etmedim diye de öyle demiş olabilir
Myagz Mervehicip aa tüh kız üzüldüm valla insanlar ne kötü olmuş öyle yaptıysa 😞 toki başvuru şartlarına baktım da ben bir yıl o ilde ikamet istiyor bi de çıkarsa borcu bitene kadar satmak yasak ama yine kimin oturduğu önemli değil valla bilemedim
Domino Minime bizde ziraata gittik de cok sira vardi baska zaman insallah asiri basvuru var binlerce kisi varmis bi kac gun sonra tekrar gidicer esim insallah. Rabbim kiracilari kurtarsin su kiradan insallah.😕
Domino zeynomm1 kredi kartimiz yok ki canim yoksa oyle yapardik binlerce kisi varmis banka kapandi baska zamana kaldi 😕
Mervehicip @Myagz başvuranlar devam ediyo zaten eşime söyledim devam ediyorsa bakıp yatırıyım başvuralım dedi. Satmak ya da kiraya vermek de yasakmış haberlerde onu kendim duymuştum
zeynomm1 Mervehicip eşim yaptı başvuruyu. Bi sorayım ona göre yazarım ben tam olarak nasıl yaptığını bilmiyorum
zeynomm1 Mervehicip e devlette toki diye seçenek varmış ordan başvuru yapılıyormuş.daha sonra sizin adınıza hesap açıyorlar sizde para yatırıyosunuz o hesaba
16102018 Domino inşallah kira ödeneceğine ev parası odensin daha iyi Allah herksi ev sahibi yapsın inşallah