Sugarmommy iki oğlum arasında 4 yaş var bı kardeşi olsun çok istediğim için yaptım bebek uyuyunca onunla ilgilenirim hep kıskanmak dedim ama çok pişmanım ya peş peşe yapmak lazım yada şimdiki aklım olsa oğlum 6 7 yaşına gelene kadar yapmazdım bu benim düşüncem bebeğim şimdi 2 aylık kolik bı bebek hiç ama hiç durmuyor sürekli kucağımda ayağımda oğlum resmen perişan oldu hemen koştur koştur yemeğini yedi yorum hiç ilgilenmiyorum kendini hep eksik hissediyor ve kardeşine öfkeli bazen çok seviyor ama bazen çok kızıyor kedi vijdanimdan bahsetmiyorum bile oğlum çok geride kalıyor ve çok üzülüyorum yetemedigim yetişemedigim için geçen akşam bı söz söyledi bana içime oturdu hayatım boyunca da asla unutmucam anne acıktım dedi ve o an onanyemek veremedim çünkü bebeğim kucağımda o an atak geçiriyor ve ağlama krizindeydi sakinleşti yerine koyup oğluma yemek vermeye kalkicakkek bana dönüp dediki ( kardeşim ağlayınca hemen süt veriyorsun ben yemek isteyince neden bana yemek vermiyosun beni artık hiç sevmiyorsun ) aklıma geldikçe ağlıyorum bu lafına bence benim fikrim 6 7 yasa kadar yapmcyin 🥺