incinmissindedii renzey48 zaten her doktor farklı söylüyor o yüzden pek takılmadım yani aşırı Bi kilosu da var demedi zaten. Varsayım yaptı sadece 😊
incinmissindedii ZeynepK02 bize öyle söyledi bilmiyorum tabi şuan ki kiöosuniçin demedi bunu yani daha fazla kilolu olsa diye söyledi. Şuan sadece mama saat arası 3 saat olsun dedi 😊
gul_me_0 incinmissindedii benim bebeğimde kilolu bebekdi çok şükür bir sıkıntı olmadı zaten diş emekleme sürecinde veriyorlar kiloyu
incinmissindedii mom-1 gece uzun süreli uyuyo yani akşam 11 12 arası uyuyo sabah 7 8 yada 9 da uyanıyo. Bazen de gece 1 defs kendi uyanıyor acıkınca o zaman mama veriyorum yine.
mom-1 incinmissindedii benimki 8 aylık aksam 6 da gece uykusuna yatıyo sabah 7.30 da uyanıyo o yüzden gece bi beslenme yapıyorum
incinmissindedii Elifmihre doktorum diyet demedi bilmiyorum aşırı kilo olarak görse diyet derdi muhtemel
incinmissindedii mom-1 maşallah ama baya uzun uyuyo o zaman akşam 6 da uyuyup sabah 7 30 da mı uyanıyo
Deletedmom_98 incinmissindedii Oğlum her zaman kilo olarak fazlaydı. Hiç böyle bir sorun yaşamadık Bence bu biraz genetik Ve beslenme ile alakalı Eşimde de yok mesela raşitizm Eşimin kuzeninin eşinde var Bebesinde de var
mom-1 incinmissindedii evet gece uykusunu ben böyle düzenledim hiç bozulmadı şükür kesintisiz uyuyor gece 12 de tek beslenme yapıyor sonra sabaha kadar devam
sabriyeinalerkan incinmissindedii ay ne alaka benim oğlumda 6 aylık 10 kiloydu dişler çıktıkça eridi 13 aylık oldu hala 10 kiloydu ve sürekli boyu uzadı gayette güzel yürüdü
incinmissindedii sabriyeinalerkan maşallah. Varsayım yaptı zaten. Bende aldırış etmedim çok. Büyüdükçe boy attıkça kilo veriyolar zaten