Sekeroglannn incinmissindedii Aynı şeyleri bizim doktorumuz da diyordu. Obez olacak çocuk az besle derdi. 8 aylık olunca emeklemeye bi başladı ne kilo kaldı ne bişe. 12 aylıkken de yürüdü ve asla yerinde durmuyor. Şimdi de yesin de kilo alsın diye uğraşıyorum
incinmissindedii Sekeroglannn bencede yani zaten hareketli olunca ve büyüdükçe boy kilo orantılı gidiyo. Şuan mama verdiğim için böyle ek gıda başlayınca verir kilo
HurremSultannn incinmissindedii dert etme benimkinin kilosu şuanda normal mesela. Verdi o kiloyu boyuna şuan 11 800 14 aylik
incinmissindedii Feridece28 şuan bir şeye alerjisi çıkmadı tam anlamıyla. Benim Bi çok şeye alerjim olduğu için tedbir amaçlı biraz daha bekleyin dedi başlarsanız sebze ile başlayın dedi
Feridece28 incinmissindedii sizle bebek ne alaka onu anlamadım. Geç başlamak besin reddine yol açabilir. Farklı bir görüş alın bence bir de. 6 ay 20 günlük felan başlayın demiş söylediğinize göre, 7 aylık olmuş oluyor.
incinmissindedii Hayat76 aç bırakıyorsunuz demedim tabiki yani bebeğim iştahlı olduğu için çok çabuk acıkıyor dediğiniz gibi bebeğimi tanıyorum o yüzden böyle ilerliyorum, 😊
Hayat76 incinmissindedii bebeğiniz o yüzden fazla kilo almış canim. Saat uzun tutmam gerek. Benim bebegimde verirsem oda 2 saatte bir 180 150 yer canım. Fazla gereksiz kilo almasını istemiyorum bebegimde mama ile besleniyor 2 aydan beri. 6 aylık
Mervetnl incinmissindedii 6 aylıkken 9800 müş oğlum 10 aylık emekler henüz yürümüyor ama cevval çocuk doktora hiç böyle birşey demedi valla saçmalamış yani. Ha kaba motorlarda evet bir tık gecikme oldu taşıyamadığı için ama öyle çarpıklık vs hiç bişi demedi yani.
incinmissindedii ezgdmrcasln yanlış anlamadım tabiki dediğiniz doğru mama bebekleri çok şişiriyor cidden 😊 doktorun dediği gibi mama saati aralığını uzatıcam sonrada ek gıdaya başlıycam😊
Mervetnl incinmissindedii ah iştahlı bebekler benim oğlumda öyleydi asla doyuramazdım 😅😅 şimdi ek gıdada da herşeyi yiyor valla 🥰 Siz bebeğinizi bilirsni. Sadece naçizane gece beslenmesini kesebilirsiniz eğer uzun uyuyorsa ve uyanmıyorsa 🥰 Uyandırıp beslemeyin yani alışmasın zaten gün içinde yeteri kadar kalori alıyor 🥰
incinmissindedii Mervetnl gece hiç uyandırmıyorum ki 3. Ayından beri, 😂😂 gece maşallah uzun uyuyo kendi uyanırsa oda 1 defa oluyo arada o zaman veriyorum onun dışında zaten gece 11 12 arası uyuyo sabah 7 8 de uyanıyo 😊
incinmissindedii kukuliiii 70 cm boyu. Yarım dönüyor ama tam yüz üstü dönemiyor daha ben kilosunu dert etmiyorum zamanla herşeyi yaparlar elbet 🥰
kukuliiii incinmissindedii benimkide 74 cm aynıymış aşağı yukarı yarım dönüyor tam dönemiyor kilodan diye düşünüyorum
incinmissindedii Zeyas00 Ay yok diyete sokamam valla 😂 dediğiniz gibi her doktor farklı söylüyor. Sağlığı yerinde oldukça benim için sorun yok 😊
incinmissindedii Hayat76 anladım canım sağolasın. Mama saati arasını doktorun dediği gibi 3 e çıkardım. Gece beslenmesi zaten 3.ayından beri yoktu. Gündüz uykusu uzun olunca bazen 4 5 saat uzuyo mama saati zaten
yorgunanne51 incinmissindedii benim bebeğim de 6 aylık anne sütü ile 9600 Gr doktor bir sıkıntı yok ama geç dönmeye başlar poposunu kaldıramaz dedi😁
incinmissindedii yorgunanne51 bana da doktor onu söyledi işte yani vücudunu kaldıramaz zor kaldırır dedi o kadar 🥰 şimdi yarım şekilde sönüyor omzunu kaldırabilse Bi tık tam dönecek onu da ben destekliyorum bazen yapsın diye 🥰