Mavisiimm aylizinannesiiii yazın bahçemden toplayıp dondurucuya atmıştım en doğalından yaptım kız markettekilerde yenecek yüz yok😀
Nur3961 aylizinannesiiii canım ben yazdan koyuyorum taptaze oluyor denemek istersen Oyup yikiyorum hafiften iç içe koyuyorum buzluğa tazecik oluyor mis gibi annem ve ablamda yapar
Duyguseli_12 aylizinannesiiii şuan ekmek arası sucuk çay koyucam akşam yemege annemlere davetliyiz onuda bilmiyorum
gulyabani aylizinannesiiii kızıma tarhana çorbası sebze yemeği yaptım hazır. Eşim sevmediği için bizede mantı yapcam akşama hazır. Full temizlik yaptım kalktığımdan beri dip köşe halim kalmadı valla yemek yapcak🥲
Beyninizikullanmakucretsizdir aylizinannesiiii bugün kocamın doğum günü beni yemeğe çıkarıyor bide maaş günü 😂😂 benim bişey yapmam gerekirken kendisi yapıyor 😀
12345678fatma aylizinannesiiii yeşil fasulye yaptim kizimada patatesli sigara böreği yaptim simdide ıslak keke giriscem insallah
Betulll53 aylizinannesiiii vallahi hiç bir şey yapacak halim yok bugün yumurtalı ekmek çay vs bugün `
uykucuminnoss Hiç halim yok inanır mısın tantuni ve yanında şalgam. Tantuninin etini hazırladım soğan maydonoz domates ve turşusunu da doğradım yeter