aylizinannesiiii Kizlar ne yapacaksınız akşama benim bitek şuan makarnam var ne yapıyım bilemedim artık hergun uyanınca yemek düşünüyorum kahvaltı öncesi 😅😅
Binnur23 aylizinannesiiii Domates çorbası Mantarlı arpa şehriye pilavı Fırında kanat Zeytinyağlı pırasa Birde salata ayran yaparım yeter amann vallahi şaşırdım he hergün ne yemek pişirsem diye
Emir_mom aylizinannesiiii Karnabahar kızartması Ispanaklı peynirli su böreği Çorba henüz karar veremedim🤷🏼♀️
Mavisiimm aylizinannesiiii yazın bahçemden toplayıp dondurucuya atmıştım en doğalından yaptım kız markettekilerde yenecek yüz yok😀
Nur3961 aylizinannesiiii canım ben yazdan koyuyorum taptaze oluyor denemek istersen Oyup yikiyorum hafiften iç içe koyuyorum buzluğa tazecik oluyor mis gibi annem ve ablamda yapar
Deletedmom_268 aylizinannesiiii fırında böreğin var bide kısır yaptım ama akşama ne yapicam bilmiyorum 😂
cahillesohbetikestim aylizinannesiiii dünden mercimek çorbam var yanına karışık kızartma yaparım diye düşünüyorum
prensesikizler aylizinannesiiii balık yanına da bol yeşillikli salata. Çorbada var çocuklara içermek için yapmıştım sabah
limonkolonyasi aylizinannesiiii firinda tavuk pataes Pirinç pilavı Salata icecek çorba yapmicam bugün
[silindi] aylizinannesiiii Kuşbaşı etli mantar sote Pirinc pilavi Gavurdag salata Ayran Midye baklava
Elifdemir1907 aylizinannesiiii şehriyeli yeşil mercimek corbasiyla mantı yaptım yeter akşama bize sende makarnanın yanına bir çorba yada salata köfte gibi bişey yapabilirsin 😀
Aslananne1 aylizinannesiiii bugün bisi yapmadım oğlum hasta grip ona tavuk suyuyla bi tarhana çorbası yaptım kendimde bi ton balık açar yerim 😀
Ebruacr aylizinannesiiii tavuklu pataates yemeği var yanına bı çorba yaparım eşim geç cikabilir işten erken gelirse bide bulgur pilavı düşünüyorum bide salata
Melekhnm aylizinannesiiii Migros’a taze balık geliyor her perşembe, bugün çipura balık atacam fırına yanına da pilav yaparım doyurucu olsun diye oğluma yada uanında patates koyarım balıkla