Miniktirtil ela58 bugün ikinci dozu yaptırdık hangi dr sorsam mülteci sorunu düzensiz göçten dolayı hastalıkların arttığını söyleyip tavsiye etti, 2090 tl bugün ki fiyatı
AegeansMom ela58 yapılmalı çünkü menenjit teşhis edildiğinde çok geç kalınmış oluyor ve beyinde hasar bırakabiliyor… tedbir her zaman önemli
Deletedmom_110 Dedektifgadget evet menenjit rota yaptırmadım ben neden diceksiniz 5 sene önce çocuk doktorumuz tavsiye etmedi kızıma yaptırmadım diye oğluma da yaptırmadım
Dedektifgadget Deletedmom_110 anladım teşekkür ederim menenjiti duydum devlette yapılıyor diye düşünmüştüm hep
Miniktirtil seniyirimmisdafaa özel aşı olduğu için ücretli dr planlıyor 4aydan itibaren yapılabiliyor diye biliyorum
seniyirimmisdafaa Deletedmom_110 biz onu olmadik mi aceba ya özel asi bilgilendirmesi sadece rota virüste yapildi bize
Sekeroglannn ela58 Menenjitin nasıl bi hastalık olduğunu araştırmış olsanız bu soruyu sormazdınız bence. 🤷♀️
Aslaninannesi26 10 gün sonra 5 aylık oluyoruz ilk doz yaptıracağız nedense diğer aşılardan daha çok korkutuyor beni sanki yan etkisi çokmuş gibi kafam da böyle bir imajı var bu aşının 💆🏻♀️😪