aleynax Bebeğim 19 günlük gaz sancısı çok var bu nurseyi kullanıyoruz ama aile hekimi günde 6 damla verdi az geliyor sanırım kullanan varsa kaç damla kullanıyorsunuz
Fulihkn aleynax açıkcası bacım gaz damlaları çare değil maalesef çok krizi tutuyosa arabanız varsa bindirin gezdirin. Ben 6 ay kullanmadığım şey kalmadı sonra doktora gittim açık konuştu yani gaz damlaları işe yaramıyor maalesef araba tek çözümü. Gerçektende öyle biz arabaya biniyoduk gaz maz kalmıyodu bide benim oğlum kolikti
Fasulye12 aleynax damla mı verdi yoksa şurup şeklinde olandan mı verdi (su gibi olan) ?Damlaysa eğer o hiçbir işe yaramıyor ki burada da çoğu anne aynı şeyi söylüyor. Üzerinde yazan ölçü neyse ona göre ver . Ben daha az veriyordum , bebeğim iyi olduğu halde doktor karnında gaz var diyordu ve daha 4 günlüktü kullanmaya başladığımızda.
Fulihkn aleynax bizim kullandığımız ilaç damla kalmamıştır emin ol. Tek çözüm bak bunu doktor söyledi araba . Ve rahatlaması için davlumbaz sesi elektrik süpürgesi sesi açabilirsin dedi
aleynax Fasulye12 damlayı biz aldık doktor sadece damla sayısını söyledi günlük toplam 6 damla dedi ama pek fayda etmedi damla sayısını yükselticem bide öyle deneyim
barlasatamommy oğlum gaz sancısı çeken bir bebekti. nurse harveys ve enterogis birlikte kullandık. nurse sabah 20 akşam 20, entrogis günde bir kez 6 damla verdik. simdi 4 bucuk aylik sancilar azaldi sadece gece yatmadan 20 damla veriyorum
Fasulye12 aleynax damlalıklı , zeytinyağ gibi olansa o genelde hiçbir bebeğe fayda etmiyor ama şırınga gibi bir aparatla verilen suya benzer olanındansa arttırabilirsn miktarını