atalp yagmursahbazdamar ben de kendimi artık milkanın ineği gibi hissediyorum. Sizde de gece sık sık uyanıyor mu
yagmursahbazdamar atalp bazen tam 1 saat yada 2 saat uyuyor. Bazen de hep meme olmak istiyor. Bende yarı oturur pozisyonda kucagıma alıp uyuyorum vall napim. Bende aynı bi möö lemiyorum fkdkdk
Nursensglk moonlight__ https://www.instagram.com/iyiuykucuklar_?igsh=MThrMHdpcjk5OXV6ZQ== Şeyma hanım adı
atalp yagmursahbazdamar hshssh gece de öyle uyuyo bizimki. Yanlamasına üstüme yatıyo memede uyuyo. Bıraktığım an ağlıyo şaka gibi nasıl hissediyorlar ya
nursankilicoglu yagmursahbazdamar allahim tel değilmişim demekki kıçım koltuktan kalmıyor resmen ne zaman bitecek bu durum
yagmursahbazdamar nursankilicoglu valla bilmiyorum. Doymuyor mu diye düşünüyorum. Kafamda deli sorular
ea_aylms6 yagmursahbazdamar nursankilicoglu bizde 2 aylığız ve kucakta memede uyuyor sizin geçti mi bu Alışkanlık? Geçtiyse kaç aylıkken geçti
yagmursahbazdamar ea_aylms6 4-5 aylıktan sonra biraz rahata erersiniz ama ilk zamanlar hep bir arada olmak istiyorlar . :) çok çabuk geçiyor o zamanlar kızım 2 gün sonra 1 yaşına girecek şimdi emer emmez kalkıyor kucagımdan :( tadını cıkarın