moonlight__ Ne olur yardım edin karnı tok altı temiz. 2 saattir ayağımda sallıyorum yerine koyuyorum geri uyanıyor. Takatim kalmadı ayaklarım sızlıyor ağrıdan ne olur bi çözüm bulun
Yamanbur moonlight__ bende de aynı durum ayaklarımın dermanı kalmıyor artık sürekli meme sürekli ayakta yatağa koyuyorum hemen fal taşı gibi açıyor gözlerini🤪 6 aylık bu arada bebeğim yakında 7 aylık olucaz
Yasemin23 moonlight__ ayakta sallammaya alışmış bebek durunca o desteği istiyor çok normal yani uyku eğitimi ile desteksiz uykuya geçiş yapın bu ızdıraptan kurtulun bir an önce
queenx yagmursahbazdamar Sıkılacak bir durum yok. 4 ay altında ki bir bebekten başka bir şey beklenmez. Ne yapacak kendi kendine mi uyuyacak? Bu kadar mı sabır yok sizde. Tabi ki meme de olacak kendini duygularını regüle ediyor dünya denen kocaman şeye alışmaya çalışıyor buna aşılırken de en iyi bildiği şeyi yapıyor yani emmek. Tanıdığı birini yani sizi emiyor. Bebek tarafıdan bakın olaya sıkıldım demeden önce.
atalp yagmursahbazdamar ben de kendimi artık milkanın ineği gibi hissediyorum. Sizde de gece sık sık uyanıyor mu
nursankilicoglu yagmursahbazdamar allahim tel değilmişim demekki kıçım koltuktan kalmıyor resmen ne zaman bitecek bu durum
Nursensglk Eğitimciden uyku eğitimi aldık o kadar rahatız ki sallamayı bıraktık tavsiye ederim suan mis gibi yatakta uyuyoruz
tunasmom Uyku eğitimi almadan 18. Aydan itibaren yatağında uyutuyorum destekli uyutmayı bırakırsanız kendi kendine uyuduğu zaman uyanmıyor 20 aylık şuan masal okuyorum 1-2 oyuncaklarıyla oynuyor sonra uykuya geçiyor 30-40 dk sürüyor uykuya geçiş
queenx moonlight__ çözüm sizde annesi ayakta sallamayı bırakıp başka bir destekle uyutun müzik pış pış yanına yatmak 14 aylık bir bebek sonuçta
seyda53 moonlight__ emzirdikten sonra yatağına yatırıp elinizde sallayın yastığı tutup ben bi kaç kere öyle denemiştim bi deneyin bakalım inşallah işe yarar